Ice Steps kuudes ja Steps on Ice neljäs SM-junioreiden ja -senioreiden toisissa valintakilpailuissa

16.1.2005

EVT:n joukkueet Ice Steps ja Steps on Ice osallistuivat SM-junioreiden ja -senioreiden toisiin valintakilpailuihin Helsingin jäähallissa. Ice Steps oli juniorisarjassa kuudes ja Steps on Ice seniorisarjassa neljäs.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden (EVT) muodostelmajoukkueet Ice Steps (ylempi kuva) ja Steps on Ice (alempi kuva) osallistuivat 15.-16.01.2005 SM-junioreiden ja -senioreiden toisiin valintakilpailuihin Helsingin jäähallissa. Tuloksena oli kuudes tila junioreille ja neljäs tila senioreille.

EVT:n juniorijoukkueella oli epäonnea sekä lyhyt- että vapaaohjelmassaan, joissa molemmissa sattui muutama harmittava kaatuminen. Kaikenkaikkiaan joukkueen esitys oli kovatasoisessa kilpailussa kuitenkin varsin hyvä. Ice Stepsien lyhytohjelman teema on poimittu elokuvasta Italian Job. Vapaaohjelmassaan joukkue kuvaa Viimeisen Samurain taisteluja. Junioreiden kilpailun voitti Helsingin Luistelijoiden Musketeers. Toiseksi sijoittui Helsingfors Skridskoklubbin Team Mystique ja kolmannen sijan nappasi Team Fintastic Helsingin Taitoluisteluklubista.

Kivenkovassa seniorisarjassa EVT:n Steps on Ice oli neljäs. Joukkue onnistui molemmissa ohjelmissaan erinomaisesti ja teki kilpailuissa kauden parhaat suorituksensa. Lyhytohjelmassaan Steps on Ice seikkailee aavikolla kangastuksen johdattelemana. Dramaattisessa vapaaohjelmassa sukelletaan autioituneeseen kummittelevaan kartanoon Van Helsing -elokuvamusiikin tahdittamana. Senioreiden voiton vei odotetusti Helsingin Luistelijoiden Marigold IceUnity. Hopealle selviytyi Helsingin Taitoluisteluklubin Rockettes ja pronssiset mitalit ripustettiin tällä kertaa Helsingfors Skridskoklubbia edustavan Team Uniquen kaulaan.

Molemmat EVT:n joukkueet lähtevät myöhemmin keväällä ulkomaille kilpailemaan - juniorijoukkue Ice Steps edustaa Suomea International French Cupissa Ranskan Rouenissa ja seniorijoukkue Steps on Ice suuntaa Zagreb Snowflakes Trophyyn Kroatiaan.

Linkki kilpailujen nettisivuille: Helsingin Luistelijat

Tulokset, SM-junioritTulokset, SM-seniorit