Sunny Steps ja Dream Steps - Helsingin alueen mestarit 2005

8.1.2005

Muodostelmaluistelun minori- ja noviisijoukkueet mittelivät pääkaupunkiseudun paremmuudesta 08.01.2005. EVT:n minorijoukkue Sunny Steps ja noviisijoukkue Dream Steps voittivat sarjojensa mestaruudet.

Muodostelmaluistelun minori- ja noviisijoukkueet mittelivät pääkaupunkiseudun paremmuudesta 08.01.2005. EVT:ltä kisoihin osallistuivat minorijoukkue Sunny Steps ja noviisijoukkue Dream Steps. Molemmat joukkueet voittivat sarjojensa mestaruudet.

Joukkueiden kausi on alkanut erinomaisesti - sekä Espoossa pidetyistä kutsukilpailuista että Jyväskylässä luistelluista ensimmäisistä valtakunnallisista valintakilpailuista luistelijat saapuivat kotiin kultamitalit kaulassaan.

Aluemestaruuskisat pidettiin Tikkurilan Valtti-Areenalla ja järjestäjänä toimi Tikkurilan Taitoluisteluklubi (TTK).

Lämpimät onnittelut hienoista suorituksista molemmille EVT:n joukkueille!

Linkki järjestävän seuran nettisivuille:

Tikkurilan Taitoluisteluklubi

Aluemestaruuskilpailut 2005, tulokset: