Last Steps hopealle ja Ex-Steps pronssille kansallisten sarjojen kilpailuissa

13.12.2004

EVT:n muodostelmajoukkueet Last Steps ja Ex-Steps pärjäsivät hyvin kansallisten sarjojen ensimmäisessä kilpailussa Porissa. Kotiintuomisina oli hopea- ja pronssimitalit.

EVT:n muodostelmajoukkueet Last Steps (ylempi kuva) ja Ex-Steps (alempi kuva) pärjäsivät hyvin kansallisten sarjojen ensimmäisessä kilpailussa Porissa. Kotiintuomisina oli hopea- ja pronssimitalit.

Aikuisten sarjassa voiton vei Helsingin Luistelijoiden Crême de Ments ennen Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Last Stepsia. Kolmanneksi taituroi Turun Riennon Taitoluistelun Feminae Aboenses. Aikuisten kilpailussa oli mukana yli kymmenen joukkuetta. Koska kausi on aikuisjoukkueiden osalta vielä alussa, eivät kaikki joukkueet olleet mukana Porin kilpailussa.

EVT:n Last Steps on yksi aikuisluistelun pioneereja ja joukkue on kuulunut eturivin aikuismuodostelmajoukkueisiin jo vuosien ajan. Joukkueen kilpailuohjelman teemana on tällä kaudella "Chicago". Last Stepsia valmentaa Helena Tienhaara.

Kansallisten senioreiden sarjassa kamppailu kärkisijoista oli tiukkaa. Voittoon luisteli lopulta Helsingin Luistelijoiden All Stars. Hopealle sijoittui Helsingfors Skridsko Klubbin Team Panique ja pronssille Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Ex-Steps.

Ex-Steps koostuu entisistä kilpaluistelijoista, jotka haluavat jatkaa luistelua ilman täydellistä panostusta harjoitteluun ja ilman totisen kilpailun tuomia paineita. Joukkueen tämän kauden ohjelman teema on napattu suositusta Poliisiopisto-elokuvasta. Joukkuetta valmentaa Janiina Hertto (o.s. Junnila).

Tulokset, aikuiset

1. Crême de Ments HL

2. Last Steps EVT
3. Feminae Aboenses TRT
4. Shadows ETK
5. Karhuttaret PoriTa
6. Ice Comedy TTK
7. Valley Bay Evergreens EsJt
8. Kaarinaiset Kaari
9. Nouveau Christals RaiTa
10. Easy Gliders Tappara
11. Team Ladysette ParSport

Tulokset, kansalliset seniorit

1. All Stars HL
2. Team Panique HSK
3. Ex-Steps EVT
4. Filiae Retirement TRT
5. Sun City Souls VG-62