Steps on Ice esiintyy JGP-finaalin avajaisissa

3.12.2004Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden muodostelman seniorijoukkue Steps on Ice esiintyy ISU:n Junioreiden GP-finaalin avajaisjuhlallisuuksissa perjantaina 03.12.2004 klo 16.00 alkaen.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden muodostelman seniorijoukkue Steps on Ice esiintyy ISU:n Junioreiden GP-finaalin avajaisjuhlallisuuksissa perjantaina 03.12.2004 klo 16.00 alkaen. Tapahtumapaikkana on Helsingin vanha jäähalli.

GP-finaaliin osallistuvat maailman parhaat juniorit niin yksinluistelun, pariluistelun kuin jäätanssinkin puolelta. Finaaliin ovat selviytyneet kunkin sarjan kahdeksan parasta kauden aikana käytyjen kisojen sijoituksista saatujen yhteispisteiden perusteella. Kisassa on myös suomalaisedustus, sillä Tapparan Kiira Korpi sai ISU:lta ns. villin kortin juniorityttöjen kilpailuun. Kiira on kauden aikana jo voittanut yhden GP-osakilpailun ja hänellä on kaikki mahdollisuudet sijoittua kilpailussa erittäin hyvin.

Lyhytohjelmat luistellaan perjantaina 03.12. ja vapaaohjelmat lauantaina 04.12. Sunnuntaina on vuorossa näytösgaala, jossa esiintyvät kunkin kilpasarjan neljä parasta luistelijaa. Näytöksessä on mukana myös runsaasti suomalaisväriä - sekä Marigold IceUnity että Rockettes esiintyvät.

Kaikki mukaan kannustamaan Kiiraa hyvään suoritukseen sekä nauttimaan huippumuodostelmajoukkueiden huikeista ohjelmista!