EVT ylpeänä esittää: Menninkäisten seikkailu

15.4.2004

EVT YLPEÄNÄ ESITTÄÄ: MENNINKÄISTEN SEIKKAILU

Tervetuloa seuraamaan 17.-18.04.2004 Myyrmäen jäähalliin Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden kevätnäytöstä Menninkäisten Seikkailu! Tule ja sukella menninkäisten, maahisten, peikkojen ja keijujen salaperäisen jännittävään maailmaan! Luvassa on suuri joukko mitä vauhdikkaimpia, värikkäimpiä ja mielikuvituksellisimpia esityksiä.

Näytöksen käsikirjoituksesta vastaa Eve Uimonen ja koreografioista seuramme yksinluistelu- ja muodostelmavalmentajat.

Mukana näytöksessä ovat seuramme kaikki luistelijat pienistä ja suloisista luistelukoululaisista tasokkaisiin kilpaluistelijoihin sekä SM-tason muodostelmajoukkueisiin. Mukana ovat tietenkin myös tuore minoreiden vuoden 2004 Kultafinaalin hopeamitalijoukkue Sunny Steps sekä Aikuisten sarjan loppukilpailun hopeamitalijoukkue Last Steps. Luvassa on myös huikea yllätysesitys!

Näytökset lauantaina 17.04. klo 15.00 ja 18.00.
Näytökset sunnuntaina 18.04. klo 13.00 ja 16.00.

Liput: aikuiset 10 euroa ja alle 16-vuotiaat lapset 5 euroa.

TULE, NÄE JA KOE LUISTELUN ILOA JA RIEMUA PARHAIMMILLAAN!