Lappeenrannasta mitali jokaisesta sarjasta

24.11.2012

Sunny Steps, Hot Steps ja hopeamitalit
Sunny Steps, Hot Steps ja hopeamitalit

EVT avasi muodostelmaluistelussa kauden kansallisten sarjojen kilpailut mallikkaasti. Lappeenrannan kaksipäiväisten kilpailujen ensimmäisenä päivänä luisteltiin tulokkaiden, minoreiden ja junioreiden sarjat.

Tulokasjoukkue Little Steps avasi päivän voittamalla pronssimitalit tulokkaiden ykköslohkossa. Hyvä suoritus 11 joukkueen lohkossa. Kakkoslohko luisteli sunnuntaina, 9 joukkueen voimin.

Sunny Steps oli minoreissa perinteisesti vahva ja oli omassa lohkossaan toinen. HSK oli kuuden pisteen erolla parempi (97.6-91.0). Minoreissa oli mukana kaikkaan 23 joukkuetta.

Juniorijoukkueemme Hot Steps otti omassa lohkossaan hopeamitalit ja oli vajaat kaksi pistettä HSK:n takana (42.66-40.76). Junioreiden sarjassa oli mukana 13 joukkuetta.

HSK puhdisti lauantaina palkintopöytien kultamitalit varsin tehokkaasti voittamalla päivän jokaisen sarjan.

Sunnuntaina Ex-Steps ja Last Steps pyrkivät iskemään särön tähän trendiin. Ja onnstuihan se, vaikka jäikin viimeisen kortin varaan.

Ex-Steps oli neljän joukkueen lohkon kolmas - kirittävää jäi, kun HSK oli 11 pisteen päässä edellä neljännellä kultamitalillaan (51.03-40.34).  

Last Steps vei aikuisten ykköslohkon niukasti ennen Porin Taitoluistelijoita, piste-erolla 78.6-78.2. HSK jäi nyt neljänneksi ja niinpä EVT oli kakkoslohkon HL:n ohella ainoa seura, joka osallistui useaan sarjaan ja otti mitalin kaikista sarjoista joihin osallistui.

Upea viikonloppu takana! EVT:läiset onnittelevat kaikkia mitalijoukkueita!

Tulossivu: http://www.saiml.fi/kisasivu_2012_tulokset.html