Alueellinen Pohjola-palkinto EVT:lle

10.2.2013

ESLUn toiminnanjohtaja Päivi Ahlroos-Tanttu, EVT:n Katja Myllys ja Pohjolan yhteyspäällikkö Ari Koski.

EVT:n lähihistorian hienot saavutukset Suomen kolmanneksi sisukkaimpana seurana ja Nuori Suomi Sinettiseurastatuksen saajana saivat jatkoa ESLUn (Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu) ja Pohjolan myöntämällä alueelliseella Pohjola-palkinnolla.

ESLUn vuoden ensimmäinen seuraseminaari keräsi Hilton Helsinki Kalastajatorpan Merisaliin lähes 80 aktiivista seuratoimijaa ja iltatilaisuuden kohokohtana olikin 1 600 euron palkinnon luovutus EVT:lle. Palkinnon luovutti Pohjolan yhteyspäällikkö Ari Koski ja ESLUn toiminnanjohtaja Päivi Ahlroos-Tanttu.

EVT kiittää ESLUa ja Pohjolaa kunnianosoituksesta!