Kultamitalit karkasivat EVT:n käsistä Aluemestiksissä

17.3.2013

Helsingin Taitoluisteluklubi järjesti Aluemestaruuskilpailut Helsingin jäähallissa lauantaina. EVT:ltä olivat mukana kaikki kilpailevat Steppi-perheet, sekä SM-joukkueet että kansallisten sarjojen joukkueet.

Edellisten vuosien tapaan EVT toi mitaleita useissa sarjoissa, mutta tällä kertaa kirkkaimmat mitalit jäivät helsinkiläisjoukkueille.

SM-joukkueemme Ice Steps ja Dream Steps olivat sarjoissaan neljänsinä. Samoin kävi minoreille (Sunny Steps), joka jäi harmittavan lähelle jopa kakkostilaa.

Pronssiset mitalit toivat EVT:lle aikuisjoukkueemme Last Steps ja kansallinen juniorijoukkueemme Hot Steps.

Tällä kertaa kirkkaimmat mitalit olivat hopeisia ja niitä saatiinkin tulokkaiden (Little Steps) ja kansallisten senioreiden (Ex-Steps) tuomina.

SM-joukkueidemme kilpailut ovat tältä kaudelta ohi ja joukkueet aloittavat pian seuraavaan kauteen valmistautumisen. Muut joukkueet kilpailevat vielä ensi viikonloppuna EVT:n järjestämässä kaksipäiväisessä jättikisassa, johon on tulossa kaikkiaan 95 joukkuetta.

EVT kiittää Helsingin Taitoluisteluklubia hyvistä järjestelyistä ja onnittelee muodostelmajoukkueita!

Kilpailutulokset: http://www.helsingintaitoluisteluklubi.com/kilpailut/htk/aluemestaruus/tulokset/