Muodostelman kilpailukausi päättyi viikonloppuna

25.3.2013

Tulokkaiden palkintojenjako
Tulokkaiden palkintojenjako

Sunnuntaina luisteltiin kansallisten sarjojen kilpailut päätökseen. Jäällä olivat Seniorit, Juniorit ja Tulokkaat eli kaikkiaan 47 joukkuetta. EVT:llä oli edustus jokaisessa sarjassa ja mitalien makuun päästiin myös toisena päivänä.

Aamun aloittivat Seniorit ja EVT:n Ex-Steps luisteli hienosti pronssille. Matkaa hopeasijaan jäi vaivaiset 0.15 pistettä, mutta kovin kaukana takana ei ollut myöskään nelossija. Hyvä suoritus Exiltä niin tästä kilpailusta kuin koko kaudesta - mitali jokaisesta neljästä kilpailusta.

Junioreissa EVT:tä edusti Hot Steps. Pohjalla kauden viidestä kilpailuista oli mitalisija, mutta tällä kertaa matkaa mitaliin jäi vajaan pisteen verran. Siitäkin huolimatta "viimeisen kisasuorituksen unohtumaton fiilis on loppujen lopuksi paljon tärkeämpi kuin sijoitus", todettiin Hottien Facebook-sivulla ja se lienee aivan totta.

Iltapäivällä luisteltiin massiivinen, 25 joukkueen Tulokkaiden sarja. Little Steps luisteli ehjän suorituksen ja jäi pronssimitalista vaivaiset 1.6 pistettä. Littareilla kuitenkin kauden saldona viisi mitalia ja kilpailun jälkeisen ryhmäkuvan ilmeiden perusteella nelospaikka maistui ihan hyvältä.

EVT on ylpeä luistelijoistaan ja talkooväestä. Tiettävästi aiemmin Suomessa ei ole näin suurta kilpailua järjestetty. Mutta kuten ennen kisaa EVT:ssä uskoimme, niin me selvisimme tästä hienosti, yli sadan vapaaehtoisen ja EVT:n luistelijoiden avulla! 1857 luistelijaa, 550 valmennus- ja huoltotiimiläistä ja 1970 maksanutta katsojaa lienevät kanssamme samaa mieltä.

Kausi on päättymässä, uudet joukkueet rakentumassa. Vielä kerran tapaamme EVT:n Kevätnäytöksen merkeissä ja sitten siirretään katseet ja ajatukset uusien joukkueiden ensitapaamisiin, kesään ja sitten jonnekin kaudelle 2013-14...

 

EVT kiittää vieraitaan, yleisöä, talkoolaisia ja onnittelee kaikkia joukkueita hienoista suorituksista.

 

Tulossivut