Next Steps - EVT:n uusi muodostelmaryhmä perustettu

12.5.2013

Muodostelmaluistelun suosio on hyvässä nosteessa niin EVT:ssä kuin koko Suomessakin. Suomalaisten joukkueiden kansainvälinen menestys maailmalla ei ole jäänyt lajia seuraavilta huomiotta ja niinpä omaan seuraammekin on ollut tarvetta luoda mahdollisuuksia uusille harrastajille kuin myös niille, joille Suomen Taitoluisteluliiton luomat uudet harraste- ja kilpasarjat eivät ehkä sovellu.

EVT:n Kansalliset Noviisit, Cool Steps, aloittavat kilpailutoiminnan alkaneella kaudella. Kaikki eivät kuitenkaan kilpailla halua, ainakaan tässä vaiheessa, joten EVT perusti kiinnostuskyselyn perusteella uuden joukkueen, jolle nimeksi on valittu Next Steps. Kaikille ehdotuksille suurkiitos - osoititte hyvää aktiivisuutta. Next Steps -nimeä ehdottaneet palkitaan leffalipuilla - Soile ottaa pian yhteyttä.

Next Steps on n. 9-13 -vuotiaille tarkoitettu harrastemainen joukkue, jossa jo tässä vaiheessa on tusinan verran luistelijoita ja lisää mahtuu mukaan. Taitovaatimuksia ei ole, tarvittavat taidot opitaan Next Stepsissä.

Next Stepsin toiminta alkaa koulujen aloitellessa, mutta jo sitä ennen muodostelmaluisteluun voi tutustua leirillämme!

EVT järjestää kaikille avoimen Muodostelmaleirin Myyrmäessä viikolla 24 (10.-14.6). Tarjolla kaksi eri ryhmää, 4-8 - ja 9-13-vuotiaille. Tasovaatimuksia leirille ei ole, vaan tämä on hieno tilaisuus tutustua muodostelmaluisteluun.

Lisätietoa leiristä: http://evt.sporttisaitti.com/muodostelmaluistelu/muodostelman-kesaleiri-2013/