Tila loppui EVT:n luistelukoulussa - uusi ryhmä perustettu!

16.10.2013

"Ruuhkaa" EVT:n jäillä

EVT:n Luistelukoulut ovat suositumpia kuin koskaan! Joidenkin ryhmien luistelijamäärissä ollaan saavutettu taso, jota ei voida hyvää ja kontrolloitua valmentamista ja ohjaamista ajatellen enää ylittää. Säde-ryhmien täyttymisen myötä lisäämme valikoimaan uuden ryhmän.

Säde 4 -ryhmä on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille, niin uusille luistelijoille kuin jo hiukan kokeneemmillekin. Ryhmä luistelee kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja sunnuntaisin. Ensimmäiset luistelukerrat:

• sunnuntai, 3.11. klo 10.20-11.00, Myyrmäen halli 1
  • tiistai, 5.11. klo 17.30 -18.10, Myyrmäen halli 1, ns. yläjää

Syyskausi päättyy Uudenvuoden karnevaaliluisteluun 29.12. klo 10.20-11.00.

Luistelukoulujen syyskausi on jo puolivälissä, joten tarjoamme tämän loppukauden räätälöityyn hintaan 150 Euroa plus pakollinen jäsenmaksu 15 Euroa (14 luistelukertaa, jäsenmaksu kattaa vakuutuksen ja Taitoluistelu-lehden). Mikäli luistelua jatkaa kevätkaudella tammikuussa, jäsenmaksua ei tarvitse maksaa uudelleen.

Paikat täyttyvät nopeasti, joten nyt kannattaa olla ripeä. Ilmoittaudu täällä:  http://evt.sporttisaitti.com/luistelukoulut/ilmoittautuminen/

Tervetuloa!

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat