Viisi mitalia muodostelman Aluemestaruuskisoista

12.1.2014

Hot Steps ja pronssimitalit
Hot Steps ja pronssimitalit

Espoon Taitoluisteluklubin järjestämä Helsingin alueen Aluemestaruuskilpailut luisteltiin sunnuntaina Barona Areenalla. EVT:llä oli edustus kaikkiaan kahdeksassa sarjassa ja viidessä näistä päästiin mitalisijoille.

Päivä alkoi upeasti, kun Noviisijoukkueemme Cools Steps luisteli ylivoimaiseen voittoon pistein 75,00. Hopeajoukkue jäi 15 pisteen päähän.

Toisena jäällä olivat tulokkaat ja Little Steps jatkoi mitalien saalistusta komealla pronssisijalla (64,75 pistettä). Kakkossijakin oli lähellä, vain 2,5 pisteen päässä.

Sunny Steps oli minorisarjan viides pistein 79,50. Kilpailu oli varsin tiukka, sillä sijat 2-5 mahtuivat 2,25 pisteen sisälle. Mitalit olivat siis Sunnyilläkin varsin lähellä.

Aamupäivän päättäneessä aikuisten sarjassa Last Steps palautti EVTn mitaleille hienolla hopeasijalla (68,25 pistettä). Matkaa ykköspaikkaan jäi reilusti, mutta hopea oli varmasti voitettu hopea, vajaan kahden pisteen erolla kolmanteen joukkueeseen.

Iltapäivä aloitettiin aamupäivän tapaan. Uuden Masters-sarjan kaikkien aikojen ensimmäisen aluemestaruuden vei Steps On Edge pisteillä 34,70. 

Hot Steps toi EVT:lle päivän viidennen mitalin, päivän toisella pronssisijalla ja pisteillä 35,86. Matkaa kakkospaikkaan jäi reilusti ja taakse jätetytkin olivat turvallisen kaukana.

Dream Steps luisteli tällä kertaa kuudenneksi, pistein 46,33. Mitalisijoille ei espoolaisilla ja vantaalaisilla ollut tällä kertaa asiaa, niin vahvoja olivat suuret helsikiläisseurat.

EVT:n viimeisenä joukkueena luisteli seniorijoukkueemme Ex-Steps, joka oli neljäs, pari pistettä pronssimitaleista. Exien pisteet olivat 37,54.

Kahdeksan joukkuetta, viisi mitalia, kaksi ykkössijaa. EVT on vahva seura pääkaupunkiseudulla.

EVT onnittelee joukkueitaan hienosta suorituksesta!