Muodostelman kevätnäytöksessä palkitut ja kiitokset

13.4.2014


Luistelukausi 2013-14 sai tänään virallisen päätöksen, kun EVT:n luistelijat viihdyttivät yleisöä kaikkiaan neljässä näytöksessä viikonlopun aikana. 

Yksinluistelijat palkittiin jo lauantaina ja sunnuntain viimeisen näytöksen jälkeen oli muodostelmaluistelijoiden ja -joukkueiden vuoro.

Muistaminen aloitettiin seuralle erittäin tärkeistä henkilöistä ja EVT kiittää lämpimästi Soile Turpeista ja Elina Anttilaa jotka ovat tehneet valtavan määrän työtä luistelukoulumme eteen.

Seuraavaksi saivat kukat EVT:n muodostelman valmentajatiimi: Amanda Helldan, Hetti Maukonen, Pilvi Lipiäinen, Susanna Pajari, Saima Palojärvi, Saara Pulkkinen, Jenika Timonen, Aapo Turpeinen ja  Katri Vaittinen.

 

Palkitut muodostelmajoukkueet:

 

Vuoden menestynein joukkue:

Tämän kauden menestynein joukkue on voitti seitsemän mitalia kahdeksasta kisasta, voittaen myös kansallisten sarjan loppukilpailun. Huikean suorituksen kruunaa se, että joukkue aloitti kilpailemisen vasta tänä vuonna.

COOL STEPS, onneksi olkoon!

 

Vuoden kansainvälinen saavutus muodostelmaluistelussa:

SM-noviisijoukkue Dream Steps luisteli hopealle erittäin kovatasoisessa kansainvälisessä kilpailussa Milanon Spring Cupissa.

Onnittelut DREAM  STEPS!

 

Vuoden tsempparijoukkue:

Joukkue taisteli hienosti kauden jokaisessa kilpailussa ja tuloksena on yhdeksän mitalia kymmenestä kisasta.

Lämpimät onnittelut LITTLE STEPS!

 

Vuoden kehittynein joukkue:

Huimasti viime keväänä uudistunut joukkue teki ison työn joukkueena ja kehittynyt kauden aikana ison harppauksen eteenpäin.

HOT STEPS onneksi olkoon!

 

Joukkueiden tsempparipalkinnot:

 

Cool Steps: Eerika Qvikström

Eerika on näyttänyt kauden aikana tsemppiasennetta ja sisukkuutta ja taistellut itsensä luistelukoulusta suoraan kisakokoonpanoon.

 

Hot Steps: Elina Niemelä

Joukkueen kapteeni on ollut kuluvalla kaudella joukkueen sydän. Kuudetta kauttaan joukkueessa luisteleva Elina on esimerkillään tsempannut joukkueen ylittämään itsensä kauden aikana.

 

Ex Steps: Janina ”Jamppa” Hertto

Vuosia joukkueessa luistellut Jamppa on uskollinen, luotettava ja positiivinen joukkuekaveri, joka ajattelee aina joukkueen etua.

 

Steps on Edge: Enni Jokinen

Joukkueen junioriosastoon kuuluva Enni liittyi innokkaaseen joukkoon syksyllä ja sai nopeasti juonesta kiinni. Enni harjoittelee aina hyvin ja hyvällä asenteella.

 

Last Steps: Johanna Vihavainen

Sitoutunut laastariluistelija, josta motivaatio ja sinnikkyys näkyy jokaisessa treenissä vieden Johannaa määrätietoisesti eteenpäin. Luistelun ilo heijastuu harjoituksissa että kilpailuissa aina katsomon taaimmaiseen riviin saakka.

 

First Steps: Amanda Husu

Amanda on joukkueen nuorin luistelija, joka on kehittynyt huimasti kauden aikana ahkeran ja periksiantamattoman harjoittelijaluonteensa vuoksi. Amanda yrittää aina loppuun asti, eikä välitä vaikka ei onnistuisi ensimmäisellä kerralla

 

Next Steps:  Elina Sipilä

Elina on iloinen ja tunnollinen harjoittelija, joka keskittyy jokaiseen harjoitukseen täysillä. Elina tekee harkoissa aina parhaansa ja jaksaa tsempata loppuun asti.

 

Little Steps: Rianna Ijäs

Vaikka Rianna siirtyi yksäreistä kesken kauden Littareihin, määrätietoisena ja ahkerana harjoittelijana hän on oppinut hienosti muodostelman alkeet. Sinnikäs harjoittelu on tuottanut tulosta ja kehittänyt Riannaa myös luistelijana!

 

Sunny Steps: Anni Korpela

Aina aurinkoinen ja ahkera harjoittelija on kehittynyt kauden aikana oman positiivisen asenteensa takia huimasti.

 

Dream Steps: Joanna Ahteela

Joanna on osoittanut esimerkillistä reippautta jäällä ja jään ulkopuolella kauden aikana.

 

Ice Steps: Veera Tuukkanen

Veera on menneellä kaudella löytänyt aivan uuden vaihteen harjoitteluun. Myös kommelluksista (paino päähän ym.) huolimatta Veera on nähty hallilla hymyssä suin päivästä toiseen.

 

Ahkera harjoittelu ja kannustava yhteishenki tuottavat hienoja tuloksia. 

Lämpimät onnittelut kaikille EVT:n taitaville luistelijoille!