Me suomalaiset olemme maailmalla tunnettuja hulluudestamme...

19.9.2014

...on eukonkantokisaa, suojalkapalloa, saunakisaa yms. yms.

 

Matkalla kohti syksyn Finlandia Trophy Espoo -kilpailua, Suomen Taitoluisteluliito heitti oman haasteensa teille hyvät luistelun ystävät! Otetaanpa kamerat ja kännykät esiin ja aloitetaan hullujen luistinkuvien räpsiminen ja jakaminen. Tässä ohjeet:

Lähetä kuva tai video itsestäsi ja luistimistasi jossakin järjettömän kreisissä paikassa Instaan tai Twitteriin hashtagilla #fintrophy14 ja #crazyskating ja Facebookiin sivuillemme www.facebook.com/finlandiatrophy niin voimme jakaa luistinpostauksesi eteen päin.

 

PS. Jaathan #crazyskating ohjeistusta eteen päin

 

PS. Finlandia Trophyn/Taitoluisteluliiton ”toinen hullutus”, tumppujen neulomishaaste, on otettu suomalaisen luisteluväen keskuudessa ilolla vastaan. Taitoluisteluliittoon satelee toinen toistaan kauniimpia tumppuja, Trophyn voittajille jaettavaksi! Vielä ehtii.

 

Tässä vielä tumppuhaasteen toimintaohjeet:

  1. Neulo lapaset
  2. Lähetä ne yhteystietojesi kera Suomen Taitoluisteluliittoon ennen syksyn Finlandia Trophya: Suomen Taitoluisteluliitto, Radiokatu 20, 00093 VALO
  3. Tumppusatoa julkaistaan tekijöiden nimillä varustettuina Taitoluisteluliiton Facebookissa www.facebook.com/taitoluistelu