Skate Canada Autumn Classic International 2014 Barrie CAN 13-16.10.14

20.10.2014

EVT:n yksinluistelijoiden ahertaessa syyslomaviikon lisäharjoituksissaan piipahti valmennustiimimme jäsen Torontossa.
Yksinluisteluvalmentaja Pirjo "Piitu" Uimonen oli ISU:n teknisenä asiantuntijana Autumn Classic International kilpailussa Barriessa Kanadassa.

Kilpailu kuuluu samaan ISU Challenger Series haastajakilpailuihin kuin mm. kotoinen Finlandia Trophymme.
Kovatasoiseen miesten sarjaan osallistui 13 luistelijaa- mukana Suomen Bela Papp ja naisissa kilpaili 11 luistelijatarta myös Belan sisar Beata Papp. Kilpailujen harjoitusjäähallissa samaan aikaan pyörineissä noviisikilpailuissa Piitu tapasi myös takavuosien menestyneimmän EVTläisen Markus Lemisen valmentajatyössään.

TS Uimonen kehui järjestelyjä jouheviksi ja tunnelmaa mukavaksi sekä työskentelytiimejänsä ystävällisiksi ja yhteistyökykyisiksi. Näiden samojen teknisen panelin jäsenten kanssa on tarkoitus työskennellä tulevissa GP-finaaleissa Barcelonassa, joten oli hienoa hioa tiimityöskentelyä jo etukäteen nopeaksi ja joustavaksi.

Mieleenpainuvin ja vaikuttavin suoritus kilpailuissa oli ollut pariluistelun voittajien heitto nelois-Salchow.

Pikaisesti kotiin palannut valmentajamme oli jakamassa tietotaitoaan jo sunnuntaiaamun Barona jäillä ja maanantain vapaapäivän sijasta suuntaa matkansa Leppävaaraan debytanttien kutsukilpailuihin. Tervetuloa takaisin kotoiseen arkiaherrukseen kohti viikonlopun juniorivalintakilpailuja Tuusulassa :)

Kilpailujen tuloserittelysivuille tästä.