Debytanttimme kutsukilpailuissa Leppävaarassa maanantaina 20.10.14

21.10.2014


Sara
Sara
Henni
Henni

EVT:n debytantit Sara Lahdenperä ja Henni Lohikoski osallistuivat EsJT:n järjestämiin kutsukilpailuihin Reebok Arenalla maanantaina.


Saran virheettömän Rio ohjelmanumeron helmiä olivat erinomainen liuku ja vaivattomuus, mutta piruettien ja askelsarjan  vaikeustasot jäivät vaatimattomiksi. Saavutuksena kunnioitettava 10. sija hyvin tasaisessa kilpailussa, jossa pienet marginaalit olivat ratkaisevia.

Henni esitti teknisistä vaikeuksista huolimatta upean  Savio Ricardin "Mogli A Pezzii" koreografiansa ilmeikkäästi. Hennin  esittämisen osa-aluepisteet olivat ansaitusti kisan neljänneksi parhaat!

Molemmilla näkyi suorituksessa hieman väsynyt rankan syysloman harjoittelun palautumattomuuden vire, mutta koitos oli tärkeä harjoitus-startti kohti debytanttien valintakisoja marraskuun lopussa.
Erityisesti Henni on ahertanut ylimääräisiä harjoitustunteja piruettiensa parantamiseksi ja se näkyi ja palkittiin kisasuorituksen korkein piruettipistein.
Molemmilla tyylikkäillä ja vauhdikkailla debytanteillamme näkyi myös syysloman ylimääräinen ohjelmahionta koreografi Nelli Hagmanin kanssa raikastuneessa ohjelmailmeessä ja liikkeiden viimeistelyssä.


Harjoittelun iloa ja onnistumisia kohti 1. valintakisoja!

Kilpailusivut

Kuvat: Jaakko Paarvala