Hinnat

Aikuiset

Hinta 190 € / kausi (syksy tai kevät)

Jäsenmaksu 25€ / kausi (2018-2019)

Hinta sisältää jään hinnan ja valmennuksen.

Huomio! Jokaisella luistelijalla tulee olla voimassa oleva harrastelisenssi STLL:n kautta. Lisätietoja; https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

EVT:n aikuisryhmät voivat maksaa luistelumaksunsa myös smartum-seteleillä/saldolla. Tästä maksutavasta perimme jokaisen laskun yhteydessä maksutavan muutoksen lisämaksun 5€.

Maksutapaa voi käyttää ainoastaan henkilökohtaisiin maksuihin, ei esimerkiksi lapsen maksuun.

Meillä voi maksaa nyt myös Smartum saldolla käyttäen Smartum saldon ennakkomaksutoimintoa. Smartum saldo -ennakkomaksu osoitteessa: www.smartum.fi

Ohjeet ennakkomaksulla maksamiseen:

1. Kirjaudu Smartum-verkkopalveluusi osoitteessa www.smartum.fi omalla tunnuksellasi, jonka olet saanut rekisteröityessäsi saldo-edunsaajaksi.

2. Etsi toivomasi palveluntuottaja Smartum saldo -käyttökohdehausta.

3. Klikkaa palveluntuottajan kohdalla ”Saldo-maksutavat”.

4. Valitse ”avoin maksu” tai tuote,jonka haluat ostaa. Ennen veloitusta varmista, että palvelu on saatavilla palveluntuottajalta. Vahvista maksu. Muista maksutapalisä 5€.

5. Smartum lähettää sinulle kuitin sähköpostiisi. Tulosta kuitti.

6. Toimita kuitti palveluntuottajalle, joka vaihtaa tositteen palveluun.

Liikunta- ja Liikunta ja kulttuurisetelillä maksaminen EVT:n toimistossa ( 050 596 2880 ) tai toimisto.evt(a)gmail.com.

Setelit voit myös jättää seuran lukolliseen postilaatikkoon suljettuun kirjekuoreen allekirjoitettuna ja laskun kera. Myös seteleillä maksettaessa peritään maksutapalisänä 5€ eli yksi lisäseteli. Setelit ovat henkilökohtaisia ja niitä voi käyttää ainoastaan oman luistelumaksun maksamiseen.