Hallitus tiedottaa

Toimiston päivystysajat keväällä 2017:

Keskiviikkoisin kello 16.00-18.00

TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ

8-9.10.16

Sinettiseminaari

SYYSKOKOUS, WANDAS

28.10.1616-19EVT ML Ensi-iltaM1
19.11.169-12ML Tulokkaiden kutsukisaM1
26.11.16 STLL Seuraparlamentti ja liittokokous
6.12.16 Suomi luistelee tapahtumaOulunkylä
10.12.16

EVT PikkujoulukisaTrio Areena

17.12.16

EVT Puurojuhla

ML SM-kutsukisat

M1

17-19.3.17 Spring CarnivalM1
7.4.1617.30Kenraaliharjoitus, kaikkiTrio Areena
8.4.1711 & 14EVT KevätnäytösTrio Areena
22-23.4.17 STLL seuraparlamentti ja liittokokous

PDF-tiedostoTikkurilan - ja Myyrmäen urheilupuiston jäähallien tilapäiset käyttövuorot 2015-16, (liite 3).pdf (5 kB)
Turnauksia yms. poikkeusvuoroja Myyrmäessä ja Tikkurilan jäähallissa 2015-2016
EVT:n toiminnanjohtaja Sanna Vuorinen

Toiminnanjohtajan tervehdys!

Näin kesän kynnyksellä olen päässyt jo hieman perehtymään tehtävääni EVT:n uutena - ja ensimmäisenä- toiminnanjohtajana. On ollut ilo päästä työskentelemään vielä hetki yhdessä pitkäaikaisen työntekijämme Soilen kanssa sekä tutustumaan ammattitaitoisiin valmentajiimme ja innokkaisiin hallitusjäseniimme. EVT on jo ennestään suuri ja kokoajan kasvava seura, jossa moni asia on hoidettu hienosti. Kelkkaan on helppo hypätä.

Tehtäväni seurassa on uusi ja suurin osa hallituksen jäsenistä vaihtui. Voi sanoa, että EVT-vuosiltamme ja kokemukseltamme katsottuna hallitus nuoreni valovuoden verran. Muutoksia toimijoissa ja toiminnassa on tapahtunut viime kauden aikana paljon. Muutokset aiheuttavat paljon negatiivisia tunteita, sanottakoon vaikka sitten muutosvastarintaa. Uusin silmin katsominen voi olla jollekin uhka. Tuttu ja turvallinen työympäristö järkkyy ja uusi tuntuu epävarmalta. Itse katsoisin kuitenkin avoimin silmin ja rohkaisisin teitä kaikkia seurassa tavalla tai toisella toimivia monelle ehkä tutunkin sanonnan kautta: "Muutos on uuden alku."

Heti tulee mieleen monta muutakin tähän sopivaa sanontaa kuten "yhteistyö on voimaa", "yhdessä olemme enemmän" jne. Sanonnat ovat kyllä paikallaan, sillä yhteistyön tärkeyttä ei pidä varsinkaan näin urheiluseuratoiminnassa yhtään vähätellä. Tulevalla kaudella meillä on monia isoja tapahtumia järjestettäväksi. EVT on ansiokkaasti hoitanut isoimpienkin kisojen ja tapahtumien järjestelyjä. Mukana on paljon osaavia vanhempia tekemässä, joilta saa apua ja tukea. Tulkaa kaikki siis rohkeasti mukaan, jokaista tarvitaan!

Sanottakoon nyt vielä loppuun, kun kerran aloin sanontoja suoltamaan, että "Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset." Yritän olla se keinojen keksijä yhdessä Teidän kanssanne. Odotan innolla tulevaa syksyä ja sen tuomia haasteita ja mahdollisuuksia. Nyt  sitten vaan kesälaitumille kirmaamaan ja auringosta nauttimaan.

Nähdään syksyllä uudella innolla!