Hallituksen esittely

Hallitus kaudella 2019-2020

EVT:n uusi hallitus valittiin kevätkokousessa 11.4.2019

Petri Castrén, puheenjohtaja

Kari Huttunen, Jani Jalonen, Mervi Sundström, Anna-Lena Saarinen, Tommi Fäldt ja Assi Kaukas (1.5.alkaen).

Hallituksen kokouksissa läsnä toiminnanjohtaja Heli Backman.

Ensimmäinen kokous on 2.5. jossa järjestäydytään ja sovitaan työjaosta.

Hallitus kokoontuu noin 3-4 viikon välein (paitsi heinäkuussa). Hallituksen vastuulle liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Petri.castren@volvocars.com tai 0500-6182919.

PETRI CASTRÉN

Olen viihtynyt muodostelmalulistelun parissa kahden nuorimman tyttäreni mukana reilut kuusi vuotta. EVT-läinen olen kolmattai kautta. Toinen tytöistä luistelee Ice Stepseissä ja toinen Dream Stepseissä. Itselleni kokemusta on kertynyt aikaisemmin joukkueen talousvastaavana, varainhankinta- ja talkoovastaavana sekä seuran puitteissa erilaisissa työryhmissä ja järjestelytehtävissä. Nyt otan nöyränä vastaan EVT:n puheenjohtajan pestin vuoden hallituskokemuksen jälkeen.

Luistelu on koko perheen harrastus ja tarjoaa paljon virikkeitä myös meille vanhemmille.

KARI HUTTUNEN

Kahden EVT:ssä luistelevan lapsen isänä haluan olla mukana kehittämässä seuran toimintaa. Vanhempi tyttäreni aloitti luistelun seurassa vuonna 2009 ja nuorempi kevät kaudella 2010. Yksin- ja muodostelmaluistelijan vanhempana minulle on muodostunut monipuolinen kokonaiskuva seurasta ja haluan olla mukana yhtenäistämässä seuran toimintaa. Olen koulutukseltani rakennusinsinööri ja haluan viedä vantaalaisten jääurheiluseurojen kanssa yhteistä jäähallihanketta eteenpäin.

MERVI SUNDSTRÖM

Mukana EVT:n toiminnassa 8 vuotta. Toimin aiemmin vuosia joukkueen huoltajan, sekä joukkueenjohtajan tehtävissä. Nyt  minulla alkaa toinen hallituskausi, jota odotan innolla. Tällä hetkellä toinen kaksoistyttäristäni luistelee EVT;ssa toinen luistelee Helsingissä. Kokemus erilaisista tehtävistä tuo paljon uusia näkökulmia ja toivottavasti myös hyviä ideoita hallitustyöhön.

Haluan olla  aktiivisesti mukana kehittämässä seuraa, joka on antanut koko perheelle paljon näiden vuosien aikana.

JANI JALONEN

Olen kahden muodostelmaluistelijan isä. Tyttäreni luistelevat kaudella 2018-2019 Little Stepsissä ja Dream Stepsissä. Olemme olleet EVT:n toiminnassa mukana noin kahdeksan vuotta. Olen nyt ensimmäistä kautta mukana hallituksessa ja vastaan EVT:n markkinoinnin ja viestinnän kehittämisestä. Lisäksi olen toinen muodostelmaluistelun hallitusvastaava. Talkootöissä olen erikoistunut EVT:n kisojen musiikinsoittoon. Minulla on urallani pitkä kokemus liiketoiminnan kehittämisen ja markkinoinnin tehtävistä, sekä sisältöjen parista että teknologia-aloilta.