Hinnat

Hinnat syksy 2019

Syyskausi: 4.9.-15.12.2019

Nyt -50 % alennus loppusyksyn kausimaksuista!

Ryhmät:
Lapsi+aikuinen (vain 1x vk)
2-9v.
10-17v.

1x vko

Hinta 75 € /syyskausi (norm. 150 €)
Jäsenmaksu kaudelle 2019-2020 25 €
Hinta sisältää jään kerran viikossa ja valmennuksen sekä luistelukoululisenssin (alle 15v.).

Huomio! Yli 15-vuotiaalle tulee hommata harrastelisenssi STLL:n kautta. Lisätietoja; https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

2x vko

Hinta 125 € /syyskausi (norm. 250 €)
Jäsenmaksu kaudelle 2019-2020 25 €
Hinta sisältää jään kaksi kertaa viikossa ja valmennuksen sekä luistelukoululisenssin (alle 15v.).

EVT:n ja EVU:n alkeisluistelukoulu 2-6v.

Hinta 60 € /syyskausi (norm. 120 €)
Jäsenmaksu kaudelle 2019-2020 25 €

Hinta sisältää jääharjoituksen Myyrmäen jäähallissa, temppujumpan, ammattitaitoisen valmennuksen ja luistelukoululisenssin.

Tähdet

157,50 €/syyskausi (norm. 315 €)
Jäsenmaksu kaudelle 2019-2020 25 €
Hinta sisältää jään ja oheisen kaksi kertaa viikossa, valmennuksen sekä luistelukoululisenssin.

Aikuiset

Hinta 95 € /syyskausi (norm. 190 €)
Jäsenmaksu kaudelle 2019-2020 25€
Hinta sisältää jään kerran viikossa ja valmennuksen.

Huomio! Jokaisella luistelijalla tulee olla voimassa oleva harrastelisenssi STLL:n kautta. Lisätietoja; https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

Jäsenmaksu

• Jäsenmaksu kaudelle syksy 2019- kevät 2020, 25€

EVT:n aikuisryhmät voivat maksaa luistelumaksunsa myös smartum-seteleillä/saldolla. Tästä maksutavasta perimme jokaisen laskun yhteydessä maksutavan muutoksen lisämaksun 5€.

Maksutapaa voi käyttää ainoastaan henkilökohtaisiin maksuihin, ei esimerkiksi lapsen maksuun.

Meillä voi maksaa nyt myös Smartum saldolla käyttäen Smartum saldon ennakkomaksutoimintoa. Smartum saldo -ennakkomaksu osoitteessa: www.smartum.fi

Ohjeet ennakkomaksulla maksamiseen:

1. Kirjaudu Smartum-verkkopalveluusi osoitteessa www.smartum.fi omalla tunnuksellasi, jonka olet saanut rekisteröityessäsi saldo-edunsaajaksi.

2. Etsi toivomasi palveluntuottaja Smartum saldo -käyttökohdehausta.

3. Klikkaa palveluntuottajan kohdalla ”Saldo-maksutavat”.

4. Valitse ”avoin maksu” tai tuote,jonka haluat ostaa. Ennen veloitusta varmista, että palvelu on saatavilla palveluntuottajalta. Vahvista maksu. Muista maksutapalisä 5€.

5. Smartum lähettää sinulle kuitin sähköpostiisi. Tulosta kuitti.

6. Toimita kuitti palveluntuottajalle, joka vaihtaa tositteen palveluun.

Liikunta- ja Liikunta ja kulttuurisetelillä maksaminen EVT:n toimistossa ( 050 596 2880 ) tai toimisto.evt(a)gmail.com.

Setelit voit myös jättää seuran lukolliseen postilaatikkoon suljettuun kirjekuoreen allekirjoitettuna ja laskun kera. Myös seteleillä maksettaessa peritään maksutapalisänä 5€ eli yksi lisäseteli. Setelit ovat henkilökohtaisia ja niitä voi käyttää ainoastaan oman luistelumaksun maksamiseen.