First Steps

First Steps 2016-2017
First Steps esiintyi Puurojuhlassa 2016 ohjelmallaan Madacaskarin joulu

Muodostelmaluistelun kehitysryhmä

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden syksyllä 2007 perustettu muodostelmaluistelun kehitysryhmä tunnetaan nimellä First Steps. Seuran sisällä ryhmään siirrytään luistelukoulusta, joten jos olet kiinnostunut muodostelmaluistelusta kysy lisää vastuuvalmentajalta tai joukkueenjohtajalta!

Vastuuvalmentaja: katri_vaittinen (a) hotmail.com

Joukkueenjohtaja: firsteps.jojo (a) gmail.com

First Steps

Muodostelmaluistelun kehitysryhmä First Steps -ryhmä on tarkoitettu 5 - 8 vuotiaille muodostelmaluistelusta kiinnostuneille, jotka osaavat vähintään eteen- ja taaksepäin luistelun. Ryhmässä kehitetään perusluistelutaitoja ja opetellaan toimimaan joukkueessa. First Steps harjoittelee 2 kertaa viikossa jäällä ja kerran viikossa oheisissa. First Steps esiintyy seuran tapahtumissa kuten joulu- ja kevätnäytöksissä.

First Steps -ryhmästä voi jatkaa taitojen kehittyessä Little Steps-tulokasjoukkueeseen, kansalliseen noviisijoukkueeseen, Cool Steps -ryhmään tai Next Steps- harrastejoukkueeseen.

First Steps antaa oivan mahdollisuuden päästä tulevaisuudessa mukaan Suomen terävimmällä huipulla kilpaileviin muodostelmaluistelujoukkueisiimme tai iloisella harrastuspohjalla toimiviin kansallisiin joukkueisiimme. Tervetuloa mukaan tutustumaan muodostelmaluistelun kiehtovaan maailmaan!