Luistelijaesittelyt 2019-2020

Aino "Aisku" Auvinen 14/05

Aino on yksi joukkueemme kielikonkareista. Ihana ja suloinen Aino on paras juttelukaveri.

Tämä on hänen ensimmäinen kautensa Dreamyissa ja hän tulikin joukkueeseen seuramme minoreista. Ainosta parasta luostelussa on uuden oppiminen ja kaverit. Hänen mielestään joukkueessamme on parasta yhteishenki ja yhdessä tekeminen.

Lempparielementti Ainosta on avoblokki. Vuodenajoista hän tykkää eniten kesästä.

Venla ”Vesa” Engblom 15/04

Venla kuuluu jäken kyytirinkiin ja hän on joukkueemme linjeeraus konkari.

Tämä kausi Dreamyissa on Vesalle ensimmäinen ja hän saapui joukkueeseemme Järvenpään SM-noviiseista. Parasta luistelussa on Venlan mielestä yhdessä tekeminen ja ihanat joukkuekaverit. Ehdottomasti parasta Venlasta joukkueessamme on huumorintaju ja, että kaikki ovat keskenään kavereita.

Suosikkielementti Vesalla on liu’ku. Vesa tykkää vuodenajoista eniten kesästä.

Essi ”Pesi” Halenius 13/06

Essi on joukkueemme täysillä treenaaja. Hän on kaikille mukava ja häneltä löytyy hyvä huumorintaju.

Tämä on Pesin ensimmäinen kausi joukkueessamme ja hän tuli joukkueeseemme seuramme minoreista. Essi tykkää luistelussa eniten kisoista ja leireistä. Joukkueessamme hänestä parasta on yhteishenki.

Lempparielementti hänellä on avoblokki. Vuodenajoista paras Pesistä on kesä.

Aava ”Alien” Hatula 14/05

Aava on joukkueemme yksi isosiskoista, sillä Aavan pikkusisko luistelee myös joukkueessamme. Aava on super tsemppaava joukkuekaveri.

Tämä kausi on hänen ensimmäinen kautensa Dreamyissa ja hän tuli joukkueeseemme seuramme minoreista. Aavasta kaikkein parasta luistelussa on yhdessä tekeminen ja meidän joukkeessa parasta on hänestä tekemisen ilo.

Aavan suosikkielementteihin kuulu avoblokki, niin kuin monella muullakin. Hänen suosikkivuodenaika on kesä.

Louna Hatula 12/07

Louna on meidän joukkueen yksäritaituri. Louna on mukava ja ystävällinen joukkuekaveri.

Tämä on Lounan ensimmäinen kausi joukkueessamme, ja samalla myös hänen ensimmäinen kausi muodostelmaluistelun parissa. Louna tuli Dreamyihin seuramme yksäreistä. Lounasta luistelussa on parasta liu’ut ja meidän joukkueessa parasta on hänen mielestään yhteishenki.

Lounan lempparielementti on ehdottomasti liuku. Vuodenajoista hänen mielestä ihanin on talvi.

Peppiina ”Peppis” Hentilä 14/05

Peppiina on joukkueemma vitsiniekka. Peppis on nauravainen ja iloinen aina treeneissä.

Tämä kausi on Peppiinan ensimmäinen kausi Dreamyissa ja hän tuli tänne seuramme minoreista. Peppiinasta parasta luistelussa on ystävät, ohjelman teko ja kisat, tottakai. Ihaninta meidän joukkueessa hänestä on hyvä yhteishenki.

Suosikkielementti Peppiinalla on liukuelementti. Kesä on Peppiksestä paras vuodenaika.

Mona ”Monsku” Hertz (AC) 15/04

Monsku on joukkueemme tanssija. Aina kun soi hyvä musiikki Monskun voi löytää tanssimasta. Monskulta löytyy myös paljon hienoja tanssimooveja. Joukkuekaverina Mona on iloinen, avulias ja kannustava.

Mona luistelee joukkueessamme toista kautta ja tuli vuosi sitten seuramme minoreista. Luistelussa Monan mielestä parasta on joukkue. Monan mielestä paras puoli joukkueessamme on ehdottomasti yhteishenki.

Monskun suosikkivuodenaika on kesä. Niinkuin monilla muillakin.

Rianna ”Riri”  Ijäs ( AC ) 15/04

Rianna on meidän joukkueen dj. Riannalta ei jutut lopu koskaan kesken ja nauruakin riittää.

Tämä on Ririn toinen kausi Dreamyissa ja hän tuli joukkueeseemme seuramma minoreista. Riannasta parasta luistelussa on joukkue ja kehittyminen. Meidän joukkueessa parasta on mahtava yhteishenki ja täysillä tekeminen.

Lempielementtejä Riannalla on liukuelementti ja avoblokki. Vuodenajoista hänen lemppari on kevät.

Sanni ”Sami” Kaipainen 13/06

Sanni on joukkueen aarteiden kaivaja. Sanni on super reipas ja iloinen joukkuekaveri, häneltä ei naurua puutu.

Tämä on Sannin ensimmäinen kausi joukkueessamme ja hän tuli tänne seuramme kansallisista noviiseista. Sannista parasta luistelussa on yhdessä tekeminen ja meidän joukkueessa ihaninta on se, että kaikilla on hauskaa kaikkien kanssa.

Samin suosikkielementteihin kuuluu liuku. Paras vuodenaika on Sannista syksy.

Sofia ”Ketola” Ketola 13/06

Sofia on joukkueen hupsuttelija. Hän on aina nauramassa ja tsemppaamassa muita.

Tämä on Sofian ensimmäinen kausi joukkueessamme ja hän tuli tänne seuramme minoreista.

Luistelussa parasta Ketolasta on joukkueen kanssa oleminen ja meidän joukkueessa parasta on hyvä yhteishenki.

Sofian suosikkielementti on liuku, niin kuin monen muunkin. Sofia tykkää kaikista vuodenajoista, mutta kaikista parhain on varmaan kesä.

Tuulimaria "Tuuli/Tulppa" Koimäki 14/05

Tuuli on joukkeemme ilopilleri. Tulppa on iloinen ja ahkera joukkuekaveri.

Hän luistelee joukkueessamme toista kauttaan ja tuli seuramme minoreista. Luistelussa Tuulin mielestä parasta on kaverit ja joukkueessamme loistava joukkuehenki.

Ohjelmassamme Tulpan lempielementteihin kuuluu liukusarja ja avoblokki. Hänen suosikkivuodenaika on kesä. 

Iina "Inskuli" Koivisto 12/07

Iina on joukkueemme juniori, sillä hän on meistä nuorin. Hän on myös yksi avain vastaavistamme. Inskuli on iloinen ja äänekäs joukkuekaveri.

Hän luistelee ensimmäistä kauttaan jokkueessamme ja tuli seuramme taitavista minoreista. Luistelussa parasta hänen mielestään on uusien asioiden oppiminen. Joukkueemme parhaita puolia on hänen mielestään yhdessä olo ja hauskan pito.

Iinan suosikkielementit ohjelmassamme on avoblokki tai piiri. Suosikkivuodenaika hänen mielestään on kesä.

Aino "Laakso" Laakso 14/05

Laakso on meidän joukkueen teho treenaaja ja kuuluu myös jäken kyytirinkiin. Hän on tsemppaava ja yrittelijäs joukkuekaveri.

Laakso luistelee ensimmäistä kauttaan meidän joukkueesamme ja tuli Järvenpään SM-noviiseista. Ainon mielestä luistelussa parasta on kaverit ja uudet haasteet. Hänen mielestään joukkeessamme parhaita puolia on yhteishenki ja aina täysillä tekeminen.

Laakso pitää erityisesti ohjelmamme liukusarjasta. Vuodenajoista hänen suosikkinsa on kesä.

Olivia "Orppa" Lahtinen 13/06

Olivia on joukkueemme pisin luistelija ja aina hyvällä tuulella. Orppa on ystävällinen ja aina iloinen joukkuekaveri.

Hän luistelee ensimmäistä kauttaan joukkueessamme ja tuli Helsingin Luistelijoiden minoreista. Luistelussa parasta Olivian mielestä on tietenkin luistelu. Joukkueessamme on parasta kaverit.

Orpan lempielementti on twisselsarja. Paras vuodenaika hänen mielestään on kesä tottakai.

Erica "Erkki" Landen 13/06

Erica on joukkueemme toinen avainvastaaja, mutta siitä huolimatta avain on välillä hukassa. Erica on pirteä ja nauravainen joukkuekaveri.

Hän luistelee ensimmäistä kauttaan joukkueessamme ja tuli seuramme upeista minoreista. Luistelussa parasta yhdessä olo. Parasta joukkueessamme on Erkin mielestä meidän erinomainen yhteishenki.

Suosikkielementti on ehdottomasti upea liukusarjamme. Erican lempivuoden aika on tietysti kesä.

Frida "Fridu" Lukkari 14/05

Frida on joukkueemme iloinen höpöttäjä ja kuuluu myös jäken kyytirinkiin. Fridu on iloinen ja hauska joukkuekaveri.

Hän luistelee joukkueessamme ensimmäistä kauttaan ja tuli Järvenpään SM-noviiseista. Luistelussa on parasta hänen mielestään on taitojen kehittyminen ja kaverit. Parasta joukkueessamme puolestaan on meidän super hyvä yhteishenki.

Fridan lempielementteihin kuuluu muun muassa liukusarja. Hänen lempivuodenaika on kesä.

Matilda "Marppa" Marjamaa 13/06

Matilda on joukkueemme hassuttelija. Marppa on iloinen ja nauravainen joukkuekaveri. Hän luistelee ensimmäistä kauttaan joukkueessamme ja tuli Helsingin Luistelijoiden minoreista.

Luistelussa Matildan mielestä on kun saa viilettää jäällä ja yhdessä tekeminen. Joukkueessame parasta on meidän loistava yhteishenki ja ahkera treenaaminen.

Marpan lempielementteihin kuuluu liukusarja sekä avoblokki, jotka ovat myös monien muiden suosikkeja. Hänen lempivuodenaika on kesä. 

Aline "Altsu" Matikainen 12/06

Aline on joukkueemme ahertaja. Altsu on suloinen ja ystävällinen joukkukaveri.

Hän luistelee ensimmäistä kauttaan joukkueessamme ja tuli seuramme ihanista minoreista. Luistelussa parasta Alinen mielestä on kaverit ja kehittyminen. Joukkueessamme puolestaan parasta on meidän upea yhteishenki ja yhdessä kehittyminen.

Altsun lempielementti ohjelmassamme on avoblokki. Alinen lempivuodenaika on tietysti kesä.

Lilia "Liltsu" Matikainen (C) 14/05

Lilia on joukkueemme urheiluhullu, joka näkyy hänen upeissa punnerruksissaan. Liltsu on ystävällinen ja auttavainen joukkuekaveri.

Hän on toista kauttaan joukkueessamme ja tuli seuramme minoreista. Parasta luistelussa on uuden oppiminen, kehittymin, onnistumisen hetket ja tietenkin yhdessä tekeminen. Joukkueessamme parasta on Lilian mielestä joukkuehenki ja kannustava ilmapiiri.

Liltsun lempielementteihin kuuluu avoblokki ja liukusarja. Suosikkivuodenaika on hänen mielestään kesä. 

Anna ”Amppari” Meriläinen 13/06

Anna on joukkueemme pikku kikattaja, sillä hän nauraa paljon ja kertoo myös itse hauskoja juttuja. Anna on iloinen, nauravainen ja ystävällinen joukkuekaveri.

Anna luistelee ensimmäistä kauttaan joukkueessamme ja tuli tänne seuramme minoreista. Ampparin mielestä parasta luistelussa on kaverit ja kisat. Annan mielestä joukkueessamme parasta on loistava yhteishenki.

Ohjelman elementeistä Amppari tykkää eniten liu’usta. Annan suosikkivuodenaika on kesä

Jasmin ”Jasu” Oksanen 15/04.

Hän on joukkueemme tarinatäti. Jasulta löytyy tarinoita tilanteeseen kuin tilanteeseen. Jasu on iloinen ja energinen joukkuekaveri.

Jasu luistelee joukkueessamme toista kautta ja tuli vuosi sitten joukkueeseemme Helsingistä Luistelijoiden kansallisista junioreista. Jasmin mielestä parasta luistelussa on uuden oppiminen ja kisaohjelman tekeminen. Parhaita puolia hänen mielestä joukkueessamme on yhteishenki ja yhteiset päämäärät.

Ohjelmassa Jasminin suosikkielementit ohjelmassa ovat liuku- ja twisselsarja. Jasun lempivuodenaika on ehdottomasti syksy, koska silloin hän viettää syntymäpäiviään

Pinja ”Pinsku” Poikkimäki 14/05.

Pinja on joukkueemme toinen heittäytyjä. Pinsku pystyy heittäytymään vaikka mihin juttuihin mukaan ja on aina hyväntuulinen. Joukkuekaverina Pinsku on kannustava, iloinen ja pirtsakka.

Pinja luistelee joukkueessamme toista kautta ja tuli tänne vuosi sitten seuramme minoreista. Parasta luistelussa Pinjan mielestä on ihanat joukkuekaverit ja kehittyminen. Pinskun mielestä paras puoli joukkueessamme on huumorintaju.

Ohjelman elementeistä Pinja tykkää eniten läpimenosta. Pinja ei pysty valitsemaan vain yhtä suosikkivuodenaikaa vaan hänellä on kaksi lemppari jotka ovat kesä ja syksy. 

Veera ”Vennu” Rautio 14/05

Vennu on kova puhumaan. Ei ole sellaista hetkeä jolloin Vennu olisi hiljaa, sillä Vennulla kyllä juttua riittää. Vennu on puhelias ja iloinen joukkuekaveri.

Vennu luistelee ensimmäistä kauttaan Dreamyissä ja tuli joukkueeseemme seuramme minoreista. Veeran mielestä parasta luistelussa on kaverit ja yhdessä tekeminen. Veeran mielestä joukkueessamme parasta on yhteishenki.

Vennu suosikkielementti ohjelmassamme on liuku. Vennun lempivuodenaika on kesä.

Siiri ”Sipru” Saarela 15/04


Sipru on yksi jäken kyytirinkiin kuuluva luistelija. Siiri on rauhallinen ja ystävällinen joukkuekaveri.

Siiri on ensimmäistä kauttaan Dreamyissä ja tuli joukkueeseemme Järvenpään minoreista. Suurin mielestä parasta luistelussa on kaverit ja yhdessäolo. Hänen mielestä parhaita puolia joukkueessamme on kaveri ja yhteishenki.

Siiri ei kerta kaikkiaan pysty valitsemaan elementtien joukosta suosikkiaan. Kaikki elementit ovat hänen mielestään yhtä kivoja. Siirin suosikkivuodenaika on kesä.

Melissa ”Meme” Salmenkaita 14/05


Melissa on joukkueemme yksi notkeimmista. Hän venyy joka suuntaan. Joukkuekaverina Meme on auttavainen ja iloinen.

Melissa luistelee toista kauttaan joukkueessamme ja tuli tänne vuosi sitten seuramme minoreista. Memestä parasta luistelussa on yhdessä tekeminen. Joukkueessamme parasta Melissasta on loistava yhteishenki.

Melissan suosikkielementti ohjelmassamme on kolmio. Melissan suosikkivuodenaika on kesä.

Ada ”Aaduli” Savikko 14/05

Ada on joukkueemme pikku heittäytyjä ja aina nauravainen. Aaduli pystyy heittäytymään mitä hauskimpiin juttuihin mukaan. Ada on nauravainen, auttavainen ja hauska joukkuekaveri.

Ada luistelee joukkueessamme toista kautta ja tuli vuosi sitten joukkueeseemme seuramme minoreista. Adan mielestä parasta joukkueessamme on loistava yhteishenki ja luistelussa kaverit ja kisat.

Ohjelman elementeistä Adan suosikki on ehdottomasti avoblokki. Vuoden ajoista Adan suosikki on kesä, koska silloin on loma ja lämmintä.

Silja ”Siltsu” Savinko 13/06

Siltsu on joukkueemme vitsiniekka ja läppä lentää tilanteessa kuin tilanteessa. Silja on iloinen, hauska ja aina valmis auttamaan.

Silja luistelee ensimmäistä kauttaan joukkueessamme ja siirtyi joukkueeseemme seuramme ihanista minoreistamme. Parasta luistelussa siltsun mielestä on ehdottomastia kaverit ja kisat. Joukkueemme parhain puoli on Siltsun mielestä mahtava yhteishenki.

Siljan lempielementteihin ohjelmassamme kuuluu avoblokki.