Ida Luukka

Ida Luukka ohjaa seurassamme luistelukoululaisia ja kehitysryhmiä sekä toimii muodostelmajoukkueissa vastuuvalmentajien apuna.  Ida toimii vastuuvalmentajana kaudella 2020-2021 Tähdet -ryhmästä yhdessä Hanna Kaipion kanssa. Tähdet ryhmä on luistelukoulun kehitysryhmä.

Ida Luukka, jonka tunnemme paremmin nimellä Luukkis, aloitti ohjaamaan EVT:n luistelukoulussa ja kehitysryhmillä vuonna 2016 samalla kun luisteli vielä seuran SM-juniori joukkueessa Ice Steps. Vuonna 2017 aloitti tuntivalmentajana kehitysryhmillä ja muilla seuran muodostelmajoukkueilla.

Oman luistelu-uransa Luukkis on käynyt luistelukoulusta asti EVT:ssä, edeten tulokas joukkueeseen Little Steps ja sieltä SM-polulle Ice Stepseihin asti, jossa hän luisteli kolme kautta. Tällä hetkellä Luukkis luistelee seurassamme Ex-Steps joukkueessa, joka kilpailee kansalliset seniorit sarjassa.

Luukkis valmistui keväänä 2019 lukiosta ja on nyt välivuodella, jonka aikana valmennuksien lisäksi työskentelee ala-asteella kouluavustajana sekä kouluttautuu personal traineriksi.

Suorittanyt STLL:n koulutuksia (LOP, LKOP) ja tavoitteena kouluttautua lisää tulevaisuudessa.

ida-luukka@hotmail.com