Kevätnäytös 2019

EVT Goes Movies kevätnäytöstallenteen tilaus MyClub verkkokaupan kautta

Upea, kolmella kameralla kuvattu ja editoitu digitallenne tilattavissa MyClubin verkkokaupasta. Hinta 29 euroa. Toimitetaan muistitikulla.

Tee tilaus verkkokaupassa, saat siitä laskun ja maksettuasi sen, voit hakea tallenteen EVT:n toimistolta, auki varmimmin tiistaisin 17-19. Yhteyshenkilö Heli Backman toiminnanjohtaja.evt@gmail.com, 050 3103292

Siirry tästä MyClub Verkkokauppan.

Siirry tästä Johannes Ollikaisen kuviin

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat juhli elokuvatunnelmissa

9.4.2019

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat juhlii nelikymppisiään. Vantaa-kanava toivottaa paljon onnea Vantaan vanhimmalle taitoluisteluseuralle!

Myyrmäen jäähallissa esitettiin juhlan kunniaksi viikonloppuna kohtauksia ja sävelmiä elokuvista. Teemana oli EVT Goes Movies. Esitystä tähdittivät Juulia Syrjänen ja Roman Galay.

Seuran osaamista pääsi ihastelemaan laajalla rintamalla, yksinluistelijoista muodostelmaluistelujoukkueisiin. Myös luistelukoululaiset ja harrastajat hurmasivat yleisönsä. Videolla pääset kurkistamaan esityksen sydämet sulattaneisiin hetkiin!

Tunnelman kruunasi elävä musiikki, eli kyseessä oli harvinainen spektaakkeli. Musiikista vastasi Catharina Zühlke ja Z Music Band. Laulaja Zühlke on itsekin entisiä EVT-luistelijoita.