Aktia

Aktia on suomalainen kaksikielinen finanssikonserni, jonka toiminta perustuu suomalaisten asiakkaiden - yksityishenkilöiden, paikallisten yritysten, kuntien ja voittoa tavoittelemattomien yhteisöjen - tarpeille.

Aktian 84 konttoria sijaitsevat rannikkoalueella Loviisasta Ouluun ja kasvukeskuksissa, kuten Tampereella. Vantaalla Aktialla on 3 konttoria - Myyrmäessä, Vantaanportissa ja Tikkurilassa. Kaikissa konttoreissa on täydet pankkipalvelut niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Lisäksi konttoreiden yhteydessä toimii Aktian Kiinteistövälitys.

Aktian omistusrakenne on pääasiassa yleishyödyllinen. Pankin suurin omistajaryhmä, Säästöpankkisäätiöt, omistaa 48,2 % Aktia Säästöpankin Oyj:n osakkeista. Säätiöitä on 27 sijaiten eri puolilla Aktian toimialuetta. Säätiöiden tärkein tehtävä on tukea taloudellisesti säästämistä edistävää työtä ja tutkimusta sekä jakaa toimialueillaan apurahoja nuoriso-, urheilu-, kulttuuri- ja kotiseututoimintaan. Varat tähän toimintaan säätiöt saavat pankin osinkojen muodossa. Aktian ja yhteiskunnan ympyrä sulkeutuu, kun voittovarat palautuvat paikallisyhteisölle ja asiakkaiden hyödyksi suoraan tai välillisesti. Kuten nyt EVT:n yhteistyö-sopimuksen kautta.

Aktian vahvuus on paikallisuus. Pankkitoiminnan ohella Aktia tekee yhteistyötä urheiluseurojen kanssa ja siten luo edellytyksiä ja tukee lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia. Käy tutustumassa Aktian monipuolisiin pankkipalveluihin osoitteessa http://www.aktia.fi.

Kisakallion urheiluopisto

Kisakallion urheiluopisto sijaitsee Lohjanjärven rannalla ja palvelee niin urheiluseuroja, lajiliittoja, yrityksiä, yhteisöjä kuin perheitäkin monipuolisesti urheilun koko kirjolla. Kisakalliossa voit harrastaa, liikkua, tavata uusia ystäviä ja saada kroppakaupalla hyvää oloa.

Yrityksille!
Kisakallion urheiluopisto on rauhallinen ja ytimekäs kokouspaikka Lohjanjärven rannalla. Kokoustilat on helppo varata koko päiväksi käyttöön; uusituissa ryhmätiloissa sujuu kuuden hengen turina, kun taas auditorioon mahtuu sata pohtijaa. Kisakallion ravintolapalveluista vastaa Amica, joka loihtii toiveittenne mukaiset kokouseväät ja iltamenyytkin.

Kokouspäivän piristykseksi voivat liikunnanohjaajamme piipahtaa välillä verryttämässä kokouslihaksianne. Päivän päätteeksi Urheiluopiston osaajat innostavat ja liikuttavat yrityksenne porukkaa sisälajeissa, jää- ja curlinghallilla sekä Lohjanjärven ja Karnaisten korven maisemissa. Monipuoliset liikunnalliset hetket hitsaavat porukan ja päivän päätökset yhteen. Tutustu erilaisiin yrityksille suunnattuihin kokous- ja liikuntapalveluihin osoitteessa http://www.kisakallio.fi.

Urheiluseuroille!
Kisakallion Urheiluopisto tarjoaa urheiluseuroille ja muille yhteisöille toimivat tilat ja monipuoliset mahdollisuudet harrastamiseen ja harjoitteluun. Kisakalliossa voit urheilla Ilman lajirajoitteita! Kisakallion Urheiluopiston erinomaiset suorituspaikat ja monipuoliset muut tilat sekä palvelut ja jopa 240 hengen majoitustilat tarjoavat loistavan paikan liikkumiseen. Kisakalliossa harjoittelevat mm Svolin edustusjoukkueet, naisten jääkiekkomaajoukkue, tanssimaajoukkue, pyöräsuunnistusmaajoukkue ja Espoon Kiekkoseuran junnut. Tule sinäkin ja tuo koko joukkueesi loistavien olosuhteiden Kisakallioon. Urheiluseuroille uutuutena testausasema. Kysy lisää!

Perheille!
Kisakallion laajasta valikoimasta löytyy myös jokaiselle perheelle sopiva kurssi tai leiri. Leirit ja kurssit ajoittuvat pääasiassa koulujen loma-aikoihin. Perheille järjestämme syys-, joulu-, hiihto-, pääsiäis- ja kesälomaleirejä, joissa jokaisella on omat, vuodenaikaan sopivat erityispiirteensä. Lapsille ja nuorille järjestetään Kisakallion kuvataide-, liikunta-, teatteri-, sirkus-, jääkiekko- ja taitoluisteluleirejä sekä leirikouluja ja luokkaretkiä. Uutuutena tarjoamme myös 50plus ja 60plus ryhmille uusia teemallisia viikonloppuja. Varttuneemmalle väelle Kisakallion oma Senioriklubi järjestää omia tapahtumia. Lisäksi tarjoamme eri yhdistysten kautta erilaisia Hyvänolon päiviä, -viikkoja ja Sydänkursseja.

Vantaan kaupunki

Vantaan kaupungin 2000-luvun visiona on olla kansainvälinen, liiketoiminnan ja osaamisen keskus, jossa eri-ikäisten ihmisten on hyvä elää. Tämä asettaa suuria vaatimuksia niin kuntalaisille kuin kaupungin työntekijöillekin. Samalla visio kuitenkin tarjoaa myös haasteita kehittymiselle eteenpäin. Tänä päivänä Suomen neljänneksi suurimman kaupungin asukasluku on jo lähes 200 000. Vantaalla asuu yli 120 eri kansallisuutta ja puhutaan yli 80 kieltä.

Lentokenttäkaupunkina tunnettu Vantaa on vilkkaan liike- ja toimitilarakentamisen aluetta. Vantaan vahva asema maan logistisena keskuksena tarjoaa kansallisille ja kansainvälisille markkinoilla toimiville yrityksille erinomaisen sijoittumis- ja kasvuympäristön. Tulevaisuuteen tähtäävä Vantaa on mukana monissa kansainvälisissä kaupunkien verkostoissa sekä kehittämishankkeissa.

Kansainvälistymisen lähtökohtana on Vantaan asukkaiden ja yritysten tarpeet. Kansainvälisen yhteistyön avulla voidaan kehittää kuntalaisille palveluja sekä löytää uusia muotoja nykyiseen toimintaan. Lue lisää Vantaasta ja vantaalaisuudesta osoitteesta http://www.vantaa.fi.

Spirit Skatewear

Spirit Skatewear tarjoaa yhteistyöseuralle -7% alennukset kaikista tuotteistamme, paitsi kilpapuvuista eikä ale tuotteista.

Alennuskoodia (1018) voi käyttää verkkokauppatilauksissa, noutaessa tuotteet varastolta tai tapahtumamyynneissä.

Varastomme on meillä kotona Vantaa Varistossa eli seuralaisten on lyhyt matka Myyrmäen jäähallilta tulla sovittamaan tai noutamaan tuotteet varastolta. Lisäksi olemme auki joustavasti eli nouto/sovitus onnistuu sovittaessa myös iltaisin sekä viikonloppuna.

Meillä on myös laaja valikoima kilpapukuja joiden hankinnassa neuvomme ja autamme mielellämme. Kaikki mallit saa joko valmis- tai omilla mitoilla. Lisäksi kaikki mallit ovat muokattavissa, voidaan lisätä hihat, poistaa/lisätä strasseja, vaihtaa väriä, jne..

Spirit Skate & Sportwear

Skate Star Oy