Varusteet ja tuotteet

• EVT Pukupusseja
  • EVT Fanihuiveja
  • EVT pipoja

Oheisissa linkeissä esitellään Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden omia seuratuotteita, joita voivat ostaa kaikki seuran jäsenet (luistelijat, vanhemmat) sekä luistelijoiden muut kannustusjoukot.

Seuratuotteita tilataan kolmesti vuodessa TAI tarpeen mukaan! Tilausten lähtöpäivämäärät ovat 15.5., 15.9. ja 15.1. Tuotteiden toimitusaika vaihtelee riippuen toimittajasta.

• Tuotetilaukset tehdään alla olevalla lomakkeella internetin kautta ja ne ovat sitovia.
  • Tuotteiden hinnat on nähtävissä linkeissä, joissa tuotteita esitellään.
  • Tuotteet maksetaan seuran tilille FI76 4055 0010 0893 20. Maksukuitti esitetään tuotteiden noudon yhteydessä. Tuotteiden saapumisesta ilmoitetaan myös sähköpostitse.

Seuratuotteiden tilausten vastaanotosta ja käsittelystä vastaa toiminnanjohtaja , 050 596 2880, sähköposti evt.sannavuorinen@gmail.com.

Seuratuotteiden tilauslomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.