Hallitus

EVT HALLITUS 2020-2021

 

Hallituksen jäsenten vastuualueet ja yhteystiedot, tiedot päivitetty 1.10.2020:

Puheenjohtaja Anu Husu-Peltonen / Muodostelmaluistelu, kilpailut ja tapahtumat/ +358442382576

Varapuheenjohtaja Kimmo Luoma / Talous

Jäsen Tommi Fäldt / Yksinluistelu, kilpailut ja tapahtumat

Jäsen Johannes Ollikainen / Viestintä, IT

Jäsen Anna Waaramäki / Viestintä

Jäsen Pekka Poola / Varainhankinta

 

Hallitusten jäsenten sähköpostiosoitteet on muotoa: etunimi.sukunimi@evtluistelijat.fi

Hallituksen jäsenet

 

Anu Husu-Peltonen

Oman tyttären luisteluharrastuksen myötä taitoluistelusta on tullut myös minulle harrastus, tosin jään ulkopuolella.  Tyttäreni on luistellut aikanaan myös EVT:n Steps on Ice -joukkueessa ja on nyt yksi EVT:n Steppi-perheen valmentajista.  Oman matkani varrelle on mahtunut useita kotimaisia ja kansainvälisiä kilpailuja, joissa olen ollut mukana eri tiimeissä ja rooleissa, mm. musiikkitiimin vetäjänä EM2009 ja PM2018 sekä useissa Finlandia Trophyissa, MM2017 pääsihteerin assistenttina, GP2018 ja MLMM2019 kisoissa lipunmyynnistä ja vapaaehtoisista vastaavana ja monissa muodostelman kilpailuissa kilpailunjohtajana. Olen toiminut STLL:n Helsingin alueen aluepäällikkönä useita vuosia ja sen myötä seuratoiminta on tullut tutuksi.  Yhdessä tekeminen on aina ollut minulle tärkeää ja sitä seuratoiminta parhaimmillaan onkin.  Nähdään halleilla!

 

Tommi Fäldt

Nimeni on Tommi Fäldt ja tulin EVT:n toimintaan mukaan tyttäreni Ellenin kautta muutama vuosi sitten. Ellen luistelee tällä kaudella T3- yksinluisteluryhmässä. Olen toiminut EVT:n hallituksen sihteerinä kaudella 2019-2020 ja lisäksi olette saattaneet törmätä minuun YL- kisojen kuuluttajana tai juhlavuoden kevätnäytöksessä sirkustamineissa juontajana.

Päivätöissä toimin ulkomainosalalla myynnin ja markkinoinnin parissa. Olen aikaisemmin urallani työskennellyt myös majoitus- ja ravintolabisneksen parissa, sekä mm. Lohjan Salibandyn toiminnanjohtajana. Salibandyn parissa olen toiminut yli kymmenen vuoden ajan valmennustehtävissä ja kouluttautunut siinä myös liiton koulutusputken loppuun asti. Harrastan kuntonyrkkeilyä ja esiinnyn muutaman eri kokoonpanon kanssa laulusolistina.

Sydäntäni lähellä ovat tapahtumat, viestintä, myynti ja markkinointi, joiden parissa jossain muodossa todennäköisesti työskentelen jatkossakin myös EVT:n parissa.

 

Kimmo Luoma

Olen Kimmo Luoma. Perheeseen kuuluu vaimon lisäksi kaksi aktiivisesti harrastavaa lasta joiden toiminnassa olen ollut mukana niin kuskaamalla ja kustantamalla kuin myos valmentamalla ja joukkuetta johtamalla. Olen aina pitänyt siita ilosta ja energiasta jota lasten urheilussa on tarjolla. Innostava ja lasten kasvua tukeva urheilutoiminta on minulle tärkein arvo ennen menestysta ja voittamista. Ne tulevat ensimmäisen kohdan kautta, jos ovat tullakseen. Me vanhemmat usein luomme odotuksia, joiden suhteen on hyvä olla varovainen ja kysyä nuorilta urheilijoilta tapahtumien jälkeen mieluummin, oliko kivaa!

Vapaa-ajalla harrastan monipuolisesti urheilua. Parhaiten viihdyn jääkiekon parissa seka pyorän selässä. Työkseni olen toiminut erilaisissa liiketoiminnan johtotehtävissä joista viimeiset vuodet USA:ssa. Nähdään halleilla ja toivotaan, etta kausi menee tasaisemmissa merkeissä kuin kevät 2020!

 

Johannes Ollikainen

 

Olen ollut EVT:n toiminnassa mukana vuodesta 2012 ja moni tuntee minut parhaiten kentän laidalta valokuvaamassa kisoja tai muita tapahtumia. Kamerani suljin on räpsynyt sarjatulella vaihtoaitiossa satoja tuhansia kertoja ja päästänyt valoa muistikortille upean urheilulajimme hienoista hetkistä. Valokuviani on jaossa sivuillani jo.kuvat.fi

Parhaillaan Ice Steps -joukkueessa luistelevat kaksi tytärtämme imaisivat koko perheemme lajin pariin. Minä olen perheestämme ainut, jota ei ole ikinä valmennettu luistelemaan ja esimerkiksi takaperin luisteleminen tuntuu mahdottomalta tehtävältä, mutta jos juoksukisa otetaan ja matkaksi riittävän pitkä, niin lupaan olla ensimmäisenä maalissa. Kolmen tunnin alitus maratonilla on ollut jo useamman vuoden tavoitteeni, mutta toistaiseksi kello on ollut nopeampi kuin mies.

Työskentelen IT-alalla arkkitehdin hattu päässä visioiden ja suunnitellen tulevaisuuden tuottavia IT-ratkaisuja. Täyspäiväinen työurani alkoi hieman ennen vuosituhannen vaihdetta, kun kaikki alan opiskelijat revittiin suoraan koulun penkiltä työelämään varmistamaan, että ”ATK” selviää vuoden vaihtumisesta. Hyvin selvisi. Tämän koko ajan olen tehnyt useita IT-alan tehtäviä Veikkaukselle. Olen ylpeä siitä työstä, miten avustusten kautta tarjotaan suomalaisille mahdollisuuksia mm. harrastaa, liikkua, ja pysyä terveenä. EVT:n käyttöön tuon osaamiseni näistä lähtökohdista.

 

Anna Waaramäki

 

Olen tullut EVT:n toimintaan mukaan syksyllä 2015. Tuolloin 3-vuotias esikoistytär aloitti luistelukoulussa. Kuopus seurasi perässä syksyllä 2017, hän myös 3-vuotiaana. Nykyisin nämä pienet luistelijat ovat jo 8- ja 6-vuotiaita vauhtimimmejä. Esikoinen luistelee Little Stepsissä ja kuopus Timantti Stepsin yksinluisteluryhmässä.

Päivätyötäni teen tiedonhallinnan parissa julkishallinnossa. Töiden ohella opiskelen Laurea-ammattikorkeakoulussa sosionomiksi. 

Minulle tärkeitä asioita seuratoiminnassa ovat avoin kommunikointi ja viestintä sekä hyvä yhteistyö seuran sisällä eri joukkueiden ja ryhmien välillä. Toivonkin omalta osaltani edistää näitä asioita hallituksessa ollessani.

 

Pekka Poola

Nimeni on Pekka Poola. Luistelu on ollut kiinteänä osana perheen harrastusta noin 6 vuoden ajan sekä muodostelmaluistelun että yksinluistelun puolelta. Perheen kaksi tytärtä luistelevat EVT muodostelmajoukkueissa (Cool Steps, Little Step) ja nuorin tytär harrastaa yksinluistelua. Aloitin aikuisluistelun keväällä 2020, haastaakseni itseäni ja oppiakseni uutta tyttärieni harrastamasta lajista. Luistelu on hieno laji.


Koulutukseltani olen KTM ja toimin kehityspäällikkönä, kehittäen talouden prosesseja ja niihin liittyviä järjestelmiä. Kehitys lähtee tarpeesta ja henkilöt ovat avaintekijä onnistumiseen.  
Mielestäni seuraa tulee kehittää siten, että osaaminen, organisaatio ja mahdollistajat (mm henkilöstö ja talous) ovat tasapainossa. Varainhankinta on lähiajan fokus alue, jonka kehityksessä olen mukana hyödyntäen aikaisempaa kokemustani.  Nähdään hallilla!