Valmentajat

Alisa Drei EVT:n valmentajaksi!

Yksinluistelun valmennustiimi vahvistuu 6.5 alkaen

Elina Ikosen jäädessä äitiyslomalle yksinluistelun valmennustilanne on saatu kuntoon parhaalla mahdollisella tavalla. Toukokuussa EVT:ssä aloittaa meritoitunut valmentaja Alisa Drei, joka on tunnettu myös oman urheilu-uransa saavutuksista.

Alisa on huipputaituri jäällä: moninkertainen Suomen mestari, Pohjoismaiden mestari ja Suomen EM- ja MM-edustaja. Hänen korkein sijoituksensa on Varsovan EM-kilpailujen kuudes sija vuodelta 2007. Alisa on luistellut myös Sirkka Kaipion valmennuksessa edustaen vantaalaista naapuriseuraamme.

Oman luistelu-uran loputtua Alisan tiet veivät hänet Helsinkiin. Hän aloitti vuonna 2008 työtehtävät Helsingin Luistelijoissa ensin tuntivalmentajana. Pätevänä sekä tunnollisena työntekijänä hänet rekrytoitiin nopeasti vakituiseksi silloiseen valmennustiimiin. Viime vuodet Alisa toimi HL:n päävalmentajana.

Nyt on muutosten aika. EVT:n laadukas seuratoiminta sekä vahva valmennustiimi inspiroivat Alisaa ottamaan vastaan uusia haasteita. On upeaa, että EVT:n yksinluistelun korkeatasoinen osaaminen saa jatkoa. Alisa tuo valmennustiimiin lisävoimaa ja osaamista, josta kaikki luistelijat saavat nauttia tulevalla kaudella.

Alisa aloittaa työssään varsinaisesti elokuussa muista velvoitteista johtuen. EVT:n jäillä hänet nähdään kuitenkin muutaman viikon ajan jo toukokuussa, jolloin Alisa tutustuu ennen kaikkea luistelijoihin sekä tietenkin seuran rutiineihin ja toimintaan.

On ilo saada näin kokenut ja pätevä valmentaja Ellan poissaolon ajaksi työskentelemään EVT:hen.

Toivotamme kaikki hänet lämpimästi tervetulleeksi seuramme uudeksi valmentajaksi!