Yksinluistelu EVT:ssä

Mitä isot edellä-sitä pienet perässä!

EVT:n yksinluisteluryhmä T5,6 tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kivuta huipulle. Ryhmässä on mahdollisuus harjoitella jopa 2x päivässä. Valmennus on tasokasta, toiminta haastavaa ja ryhmän luistelijat ovat sitoutuneita ahkeraan ja tavoitteelliseen harjoitteluun. Komeat kolmoishypyt, vauhdikkaat piruetit sekä hienot koreografiat kuuluvat jokapäiväiseen harjoitteluun. Ryhmän luistelijat ottavat osaa niin Suomen kuin pohjoismaisiin mestaruuskilpailuihin, kansainvälisiin kilpailuihin sekä tulostavoitteisiin kotimaisiin kilpailuihin.
Ryhmä harjoittelee 6-8h / vko jää , 4 x vko oheiset,1x vko tanssi
Ryhmän vastuuvalmentaja 2018-19 on Elina Ikonen.

Taitavasti liukuen jäällä!

Yksinluisteluryhmä T3,4 on energinen ja iloisesti harjoitteleva kilpailevien luistelijoiden ryhmä. Vaikka mukana onkin luistelijoita aina B-Silmuista ylöspäin, luistelijat liukuvat jäällä toisistaan voimaa saaden ja positiivisesti toisiaan kannustaen kohti kovempia taitoja. Ikäerot eivät haittaa kun harjoittelu hyvässä hengessä maittaa! Kauniit liu'ut, hyvät kaksoishypyt ovat tämän ryhmän tavoitteena kuten myös menestyminen IC-kisoissa omien kansallisten kilpailujen lisäksi. Tässä ryhmässä luistelee innokas joukko B-Silmuista Noviisi-ikäisiin luistelijoihin haastaen toinen toistaan luistelun taidoissa.
Ryhmä harjoittelee 6-8 h / vko jää , 4 x vko oheiset , 1 x vko tanssi
Ryhmän vastuuvalmentaja 2018-2019 on Sirkka Kaipio.

Iloisin potkuin kohti EVT:n huippuryhmiä!

T1,2 ryhmä on ainutlaatuinen iloisten harjoittelijoiden ryhmä. Ryhmään noustaan T-Timantit kehitysryhmästä. Jokainen pieni innokas taitoluistelija on tähän ryhmään tervetullut. Hymyt, ilo ja nauru ovat läsnä jokaisessa harjoituksessa, vaikkakin taitoluistelun saloja opetellaankin erittäin intensiivisesti. Kaikki ryhmän luistelijat osallistuvat aikaisista harjoitteluajoista huolimatta innokkaasti päivittäiseen harjoitteluun. Taitotaso ryhmässä vaihtelee yksöishyppyjen osaajista aina Axel-ja kaksoishyppyjä harjoitteleviin. Vauhti ja kehittyvät perusluistelun taidot vievät näitä ryhmäläisiä eteenpäin taidoissa, jotka yltävät Tintit-kilpailusarjasta B-Silmuihin. Tämän ryhmän luistelijat kilpailevat alueellisissa kilpailusarjoissa, kutsukilpailuissa ja saatujen IC-kilpailukutsujen mukaisesti. Ryhmä harjoittelee 5-6 h / vko jää, 4 x vko oheiset, 1 x vko baletti. Ryhmän vastuuvalmentaja 2018-2019 on Elina Ikonen.

Pienestä isoon-innokkain askelin kohti haasteita!

T-Timantit on taitoluistelun kehitysryhmä. Tähän ryhmään noustaan luistelukouluista, mutta myös innokkuus oppia lisää ja saada haasteita on oiva pääsy tähän ryhmään. Toinen toistaan valloittavammat sirkeäsilmät luistelevat joka harjoituksessa innokkaasti ja haluavat oppia uusia asioita vauhdilla. Ryhmän tavoitteena on hyvä perusluistelutaito. Tärkeää on oppia liikkeiden rytmi, tekniikka ja oikein luisteleminen. Monimuotoisin harjoittein muodostuu jokaisesta harjoituksesta mielenkiintoinen, innostava ja palkitseva. Liukuvat kaaret, kehittyvät piruetit ja askel askeleelta opittavat hypyt ovat tässä ryhmässä tavoitteena. Ja kun tavoitteet saavutetaan, on helppoa siirtyä EVT:n ryhmäpolkua eteenpäin, olipa suuntana sitten yksinluistelu tai muodostelma.
Ryhmä harjoittelee 3 h /  vko jää, 2 x vko oheiset,1 x vko baletti.
Ryhmän vastuuvalmentaja 2018-2019 on Elina Ikonen.

Kokemusta, tekniikkaan perehtymistä - luistelun nautinto!

T7 ryhmän luistelijat ovat seuran yksi hienoimmista saavutuksista. Tasokkaat ja innokkaat luistelun harrastajat ovat voineet tässä ryhmässä saavuttaa kokemuksia niin kilpailemisessa kuin vaikeissa taidoissakin. Ryhmän henki on vertaansa vailla ja innokuus tarttuu aina ympäristöönkin. Ryhmässä harjoittelevat Alue-Taitajat-ja Aikuisten kilpasarjan luistelijat. Innokas tarttuminen tehtävään ja vaikeiden temppujen opetteleminen on ydinasia tässä ryhmässä, iloisesti ja omien taitojen mukaisesti. Askeleet ja käännökset, kauniit liu'ut ja jopa kaksoishypyt ovat tämän ryhmän ohjelmistossa kauden aikana. Omat ohjelmat sujuvat ja niillä edustetaan seuraa alueellisissa kilpailuissa.
Ryhmä harjoittelee 2 h / vko jää,1 x vko oheiset
Ryhmän vastuuvalmentaja 2018-2019 on Hanna Kaipio.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry on pitkän historiansa aikana niittänyt menestystä ja on Taitoluistelun erityisseura, joka noudattaa toiminnassaan hyvän urheilun periaatteita Nuori Suomi -hengen mukaisesti. Seuran toiminnassa on paikka jokaiselle. Yksinluistelun ja muodostelmaluistelun ryhmät ja joukkueet tarjoavat mahdollisuuden nauttia taitoluistelussa juuri siitä, mistä eniten pitää ja innostuu. Ryhmiä on luistelukoulun pienimmistä aina aikuisiin asti.
Valmennuksesta vastaa kova tiimi alansa osaajia ja huippuammattilaisia yhdessä
toimivan seurajohdon kanssa. Osansa toimintaan antavat vapaaehtoiset. Ilman luistelijoiden paneutuvia ja osaavia vanhempia ei näin hienoa toimintaympäristöä olisi.

EVT on iso seura, jossa tehdään suurella sydämellä unelmista taitoja!