Aikuisluistelu

ILMOITTAUDU KEVÄÄN 2020 AIKUISTEN LUISTELUKOULUUN!

Ilmoittautuminen aikuisten luistelukouluihin on nyt auki.

Keväällä järjestetään aikuisluistelua kahdesti viikossa:

ALKEET
Keskiviikkoisin klo 19.15-20.00 Myyrmäen 1 hallin pieni tekniikkajää (yläjää)
TÄYNNÄ

ALKEET+JATKO
Sunnuntaisin klo 8.45-9.30 Myyrmäen 2 halli
Ilmoittautuminen TÄÄLLÄ

Hinta 190 € / kevätkausi (8.1.-4.4.2020). Jäsenmaksu kaudelle 2019-2020 on 25 €.
Hinta sisältää jään kerran viikossa ja valmennuksen.

Aikuiset kaudella 2018-2019
Aikuisten ryhmä 2016-2017
Aikuisten ryhmä esiintyi Puurojuhlassa 2016

Tule mukaan luistelemaan!

Koskaan ei ole myöhäistä oppia uutta tai ryhtyä kertaamaan vanhaa. Aikuisluistelijoissa EVT:ssä on mukana kaikenlaisia mukavia tyyppejä aloittelijoista osaavampiin.  Aina mahtuu mukaan, olipa lähtötasosi mikä tahansa.

Vastuuvalmentajana toimii Riitta Karasjoki.

Aikuisten ryhmä esiintyy seuran tapahtumisssa kuten joulu- ja kevätnäytöksissä. Esityksiin valmistaudutaan harjoittelemalla normaalien yksinluistelun perusteiden lisäksi myös osittain jäätanssin perusaskeleita. Kauden edetessä on myös mahdollisuus päästä kokeilemaan muutamaa muodostelmaelementtiä sekä tietysti luistelijoiden omien toiveiden mukaisia harjoitteita hypyistä piruetteihin.

Takaamme että tylsää ei ole – kysy lisää:
riitta.karasjoki (a) mara.fi

EVT tarjoaa edistyneemmille aikuisluistelijoille kilpailevia joukkueita muodostelmaluistelussa:

Masters - Steps On Edge