Aikuisluistelu

Huom!

Luistelukoulujen aloitus siirtyy toistaiseksi. Aloitamme heti kun hallit aukeavat lasten ja nuorten liikuntatoiminnalle. Nyt jäähallit ovat suljettuina eikä meillä ole kaupungin lupaa järjestää ohjattua toimintaa kaupungin avoimilla ulkojäillä.

 

Luistelukoulun ja kehitysryhmien kautta pyritään jatkamaan niin pitkälle kevääseen kuin se vain on mahdollista ja innokkaita luistelijoita riittää. 

 

Nautitaan talven valosta, pulkkamäestä ja ulkojäistä siihen asti kunnes hallit ovat auki ja pääsemme aloittamaan luistelukoulut.

2020-2021
2019-2020
2019-2020

ILMOITTAUDU KEVÄÄN 2021 AIKUISTEN LUISTELUKOULUUN!

Ilmoittautuminen aikuisten luistelukouluihin on nyt auki.


Sunnuntaisin klo 8.45-9.30 Myyrmäen 2 halli
Ilmoittautuminen TÄÄLLÄ 

Kevätkauden hinta on 190€ (17.1- 25.4.2021). Jäsenmaksu kaudelle 2020-2021 on 25 €.
Hinta sisältää jään kerran viikossa ja valmennuksen.

Jos haluat maksaa smartum liikuntaseteleillä tai smartumpay tai Epassilla, kerro siitä meille etukäteen ennen ilmoittautumista. Laskuun lisätään maksutapa lisä 5 €, teemme sinulle laskun pyynnöstä.  Emme ota vastaan käteistä.  Jos liikuntasetelien summa tai saldo ei riitä koko laskuusi, maksathan erotuksen laskusi mukaan käyttäen viitettä. 

Laskutuksen yhteyshenkilö seurakoordinaattori Millis Sommarberg millis.sommarberg@evtluistelijat.fi

 

Harjoituksiin osallistuvalla on oltava voimassa oma kattava tapaturmavakuutus. Myös Suomen Taitoluisteluliiton kautta on mahdollista ostaa vakuutuksellinen harrastelisenssi.

Lisätietoja: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/

Aikuiset kaudella 2018-2019
Aikuisten ryhmä 2016-2017
Aikuisten ryhmä esiintyi Puurojuhlassa 2016

 

Tule mukaan luistelemaan!

Koskaan ei ole myöhäistä oppia uutta tai ryhtyä kertaamaan vanhaa. Aikuisluistelijoissa EVT:ssä on mukana kaikenlaisia mukavia tyyppejä aloittelijoista osaavampiin.  Aina mahtuu mukaan, olipa lähtötasosi mikä tahansa.

Vastuuvalmentajana toimii Riitta Karasjoki.

Aikuisten ryhmä esiintyy seuran tapahtumisssa kuten joulu- ja kevätnäytöksissä. Esityksiin valmistaudutaan harjoittelemalla normaalien yksinluistelun perusteiden lisäksi myös osittain jäätanssin perusaskeleita. Kauden edetessä on myös mahdollisuus päästä kokeilemaan muutamaa muodostelmaelementtiä sekä tietysti luistelijoiden omien toiveiden mukaisia harjoitteita hypyistä piruetteihin.

Takaamme että tylsää ei ole – kysy lisää:
riitta.karasjoki (a) mara.fi 
 

EVT tarjoaa edistyneemmille aikuisluistelijoille kilpailevia joukkueita muodostelmaluistelussa:

Masters - Steps On Edge