Aikuisluistelu

2019-2020

ILMOITTAUDU SYKSYN 2020 AIKUISTEN LUISTELUKOULUUN!

Ilmoittautuminen aikuisten luistelukouluihin on nyt auki.

Sunnuntaisin klo 8.45-9.30 Myyrmäen 2 halli
Ilmoittautuminen TÄÄLLÄ

Hinta 190 € / syyskausi (6.9.-16.12.2020). Jäsenmaksu kaudelle 2020-2021 on 25 €.
Hinta sisältää jään kerran viikossa ja valmennuksen.

Jos haluat maksaa smartumilla / liikuntaseteleillä, kerro siitä meille etukäteen ennen ilmoittautumista. Laskuun lisätään maksutapa lisä 5 €, teemme sinulle laskun pyynnöstä: Heli Backman toiminnanjohtaja.evt@gmail.com.

Harjoituksiin osallistuvalla on oltava voimassa oma kattava tapaturmavakuutus. Myös Suomen Taitoluisteluliiton kautta on mahdollista ostaa vakuutuksellinen harrastelisenssi.

Lisätietoja: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/

Aikuiset kaudella 2018-2019
Aikuisten ryhmä 2016-2017
Aikuisten ryhmä esiintyi Puurojuhlassa 2016

Tule mukaan luistelemaan!

Koskaan ei ole myöhäistä oppia uutta tai ryhtyä kertaamaan vanhaa. Aikuisluistelijoissa EVT:ssä on mukana kaikenlaisia mukavia tyyppejä aloittelijoista osaavampiin.  Aina mahtuu mukaan, olipa lähtötasosi mikä tahansa.

Vastuuvalmentajana toimii Riitta Karasjoki.

Aikuisten ryhmä esiintyy seuran tapahtumisssa kuten joulu- ja kevätnäytöksissä. Esityksiin valmistaudutaan harjoittelemalla normaalien yksinluistelun perusteiden lisäksi myös osittain jäätanssin perusaskeleita. Kauden edetessä on myös mahdollisuus päästä kokeilemaan muutamaa muodostelmaelementtiä sekä tietysti luistelijoiden omien toiveiden mukaisia harjoitteita hypyistä piruetteihin.

Takaamme että tylsää ei ole – kysy lisää:
riitta.karasjoki (a) mara.fi

EVT tarjoaa edistyneemmille aikuisluistelijoille kilpailevia joukkueita muodostelmaluistelussa:

Masters - Steps On Edge