Aikuisluistelu

ILMOITTAUDU SYKSYN 2019 AIKUISTEN LUISTELUKOULUUN!

Ilmoittautuminen syksyn 2019 aikuisten luistelukouluihin on nyt auki.

Syksyllä järjestetään aikuisluistelua kahdesti viikossa:

ALKEET
Keskiviikkoisin klo 18.30-19.15 Myyrmäen 1 hallin yläjää
Ilmoittautuminen TÄÄLLÄ

ALKEET+JATKO
Sunnuntaisin klo 8.45-9.30 Myyrmäen 2 halli
Ilmoittautuminen TÄÄLLÄ

Hinta 190 € / syyskausi (4.9.-15.12.2019). Jäsenmaksu kaudelle 2019-2020 on 25 €.
Hinta sisältää jään kerran viikossa ja valmennuksen.

Tunti on mahdollista maksaa myös kertakortilla:
200€ / 10krt
120€/ 5krt

Aikuiset kaudella 2018-2019
Aikuisten ryhmä 2016-2017
Aikuisten ryhmä esiintyi Puurojuhlassa 2016

Tule mukaan luistelemaan!

Koskaan ei ole myöhäistä oppia uutta tai ryhtyä kertaamaan vanhaa. Aikuisluistelijoissa EVT:ssä on mukana kaikenlaisia mukavia tyyppejä aloittelijoista osaavampiin.  Aina mahtuu mukaan, olipa lähtötasosi mikä tahansa.

Vastuuvalmentajana toimii Riitta Karasjoki.

Aikuisten ryhmä esiintyy seuran tapahtumisssa kuten joulu- ja kevätnäytöksissä. Esityksiin valmistaudutaan harjoittelemalla normaalien yksinluistelun perusteiden lisäksi myös osittain jäätanssin perusaskeleita. Kauden edetessä on myös mahdollisuus päästä kokeilemaan muutamaa muodostelmaelementtiä sekä tietysti luistelijoiden omien toiveiden mukaisia harjoitteita hypyistä piruetteihin.

Takaamme että tylsää ei ole – kysy lisää:
riitta.karasjoki (a) mara.fi

EVT tarjoaa edistyneemmille aikuisluistelijoille kilpailevia joukkueita muodostelmaluistelussa:

Masters - Steps On Edge