Luistelukoulut

Ilmoittautuminen syksyn 2019 luistelukouluihin on auki!

Syyskausi 2019 alkaa viikolla 36

ILMOITTAUDU SYKSYN 2019 LUISTELUKOULUIHIN!

Suositut EVT:n luistelukoulut pyörähtävät käyntiin jälleen syyskuussa 2019. Varmistaaksesi huolettoman kesäloman, voit nyt jo ilmoittautua ja varmistaa paikkasi syksyn ryhmästä.

Luistelukoulut järjestetään Myyrmäen jäähalleilla (Raappavuorentie 10, Vantaa) keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Ohjaajina toimivat seuramme innokkaat ja ammattitaitoiset luistelukouluohjaajat. Tervetuloa mukaan iloisiin luistelukouluihimme!

Syksyn 2019 luistelukoulut:

2-6-vuotiaiden lapsi+aikuinen-ryhmä
Torstaisin 18-18.45 M1 yläjää
Kaikille pienille lapsille, jotka kaipaavat jäällä vielä tutun aikuisen tukea ja kannustusta. Tunneilla harjoitellaan yhdessä luistelun alkeita.
150 €/syyskausi

2-6-vuotiaiden luistelu- ja liikuntakoulu
Sunnuntaisin 9.30-10.10 M2 ja temppujumppa (aika ilmoitetaan myöhemmin)
Kaikille luistelusta kiinnostuneille 2-6-vuotialle tytöille ja pojille. Vetäjinä toimivat Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden ja Etelä-Vantaan Urheilijoiden ammattitaitoiset ja innostavat ohjaajat. Tunneilla harjoitellaan leikin kautta perusluistelun alkeita.
120 €/syyskausi

2-9-vuotiaiden luistelukoulu
Keskiviikkoisin 17.40-18.30 M2 ja/tai sunnuntaisin 10.20-11.00 M2
Kaikille itsenäisesti jäällä eteneville luistelijoille. Ryhmä jaetaan ikä- ja taitotasojen mukaisiin pienryhmiin ensimmäisillä kerroilla. Tunneilla harjoitellaan muun muassa luistelun perusteita, kaaria, käännöksiä, liukuja ja piruetteja.
150 €/syyskausi 1x vk
250 €/syyskausi 2x vk

4-8-vuotiaiden poikien Rakettiryhmä
Keskiviikkoisin 17.40-18.30 M2 ja sunnuntaisin 10.20-11.00 M2
Rakettiryhmä on nimensä mukaisesti vauhdikas ja jännittävä, loistava paikka pojille oppia niin taitoluistelussa kuin jääkiekossakin tarvittavia luistelun perustaitoja.
250 €/syyskausi

Tähdet
Keskiviikkoisin oheinen 16.20-17.10 + jää 17.40-18.30 M2 ja sunnuntaisin jää 10.20-11.00 M2 + oheinen 11.15-11.45
Ryhmä edistyneimmille luistelijoille, jossa harjoitellaan perusluistelun lisäksi yksin- ja muodostelmaluistelun alkeita. Ryhmään siirrytään ohjaajan suosituksesta.
Hinta vahvistuu pian.

10-17-vuotiaiden luistelukoulu
ALKEET
Keskiviikkoisin 18.30-19.15 M1 yläjää ja/tai sunnuntaisin 11.00-11.45 M2
Kaikille nuorille sopiva ryhmä, jossa harjoitellaan muun muassa perusluistelua, kaaria ja piruetteja.
JATKO
Keskiviikkoisin 19.15-20.00 M1 yläjää ja/tai sunnuntaisin 11.00-11.45 M2
Nuorille luistelijoille, joilla on jo luistelutaustaa ja perusteet hallussa. Tunneilla harjoitellaan muun muassa perusluistelua, käännöksiä, piruetteja ja yksöishyppyjä.
150 €/syyskausi 1x vk
250 €/syyskausi 2x vk

Hinta sisältää jääharjoitukset, valmennuksen ja luistelulisenssin alle 15-vuotiaille. Jäsenmaksu 2019-2020 on 25 €.
Huomioithan, että yli 15-vuotiaille tulee itse hankkia yksinluistelun harrastelisenssi STLL:n kautta. Lisätietoja; https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

Lisätietoja ja ilmoittautuminen syksyn ryhmiin: https://evt.myclub.fi/flow/events/public

Lisätietoja:
Luistelukoulun vastuuvalmentaja
Isabel Eggleton
evt.luistelukoulu@gmail.com, p. 0400-196753

Laskutukseen liittyvät kysymykset:
Toiminnanjohtaja Heli Backman
toiminnanjohtaja.evt@gmail.com, p. 050-3103292

Luistelutaitoa kaikenikäisille!

Taitoluisteluharrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Luistelu kehittää kehonhallintaa, rytmiikkaa ja ilmaisukykyä sekä koordinaatiota ja tasapainoa. Luistelukouluihin ovat tervetulleita niin tytöt, pojat kuin aikuisetkin. Moni huippujääkiekkoilija on oppinut perusluistelutekniikkansa taitoluistelukoulussa ennen siirtymistään jääkiekon puolelle.

Mitä luistelukoulussa opitaan?

Luistelukoulussa opetellaan yksinkertaisia perusliikkeitä kuten sirklausta eteen- ja taaksepäin, erilaisia jarrutuksia, käännöksiä ja liukuja sekä alkeispiruetteja ja kolmosia. Luistelukoulun tavoitteena on paitsi innostaa lasta hyvän harrastuksen pariin, myös opettaa tälle taitoluistelun perusteet sekä tukea lapsen henkilökohtaista kehitystä.

Mahdollisuus edetä kilparyhmiin

EVT:ssä on suuren seuran etuna monipuoliset jatkomahdollisuudet, jolloin innostuksen kasvaessa ja taitojen karttuessa voi siirtyä yksinluistelun kehitysryhmään tai muodostelmakouluun.

Ammattimaista ja asiantuntevaa ohjausta

Kaikki seuramme ohjaajat ovat ovat saaneet Suomen Taitoluisteluliiton koulutusohjelman mukaista ohjaajakoulutusta. He ovat alansa ammattilaisia, joista useimmat ovat siirtyneet valmennustehtäviin pitkäaikaisen kilpailu-uran jälkeen. EVT kouluttaa omia, ohjauksesta kiinnostuneita yli 15 v. luistelijoitaan jakamaan saamiaan oppejaan edelleen.

EVT ABC:sta löydät vastaukset moniin käytännön kysymyksiin

PDF-tiedostoEVTABC_24082015.pdf (92 kB)
Halloween-teemaluistelu syksyllä 2017