Luistelukoulut

EVT:N luistelukoulujen kevätkausi starttaa Myyrmäen jäähallissa ke 3.2.2021!

EVT:n luistelukoulut pyörähtävät jälleen käyntiin helmikuussa 2021. Luistelukoulut järjestetään Myyrmäen jäähalleilla (Raappavuorentie 10, Vantaa) keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Koulutetut ja kokeneet ohjaajat huolehtivat, että harjoituksissa on mukavaa ja siinä sivussa kaikki oppivat luistelemaan. Tervetuloa mukaan iloisiin luistelukouluihimme!

Ilmoittaudu: https://evt.myclub.fi/flow/events/public

Kevään 2021 luistelukoulut lapsille ja nuorille Vantaan Myyrmäessä 3.2. - 28.4.2021:

2-9-vuotiaiden luistelukoulu 116€ 1x vko tai 192€ 2x vko/ kevätkausi
Keskiviikkoisin 17.40-18.30 ja/tai sunnuntaisin 9.30-10.15

10-17-vuotiaiden luistelukoulu 116 €/ kevätkausi
Sunnuntaisin 10.25-11.10

Tähdet 235€/ kevätkausi

Keskiviikkoisin jää klo 17:40-18:30, Sunnuntaisin ulkojumppa 9:30-10:10 ja jää klo 10:25-11:10

Ryhmään siirrytään ohjaajan suosituksesta.
Tunnit keskiviikkoisin ja sunnuntaisin

Lisätietoja ryhmistä: https://evt.sporttisaitti.com/luistelukoulut/

Hinnat sisältävät harjoitukset, valmennuksen ja Taitoluisteluliiton luistelulisenssin alle 15-vuotiaille. Jäsenmaksu kaudelle 2020-2021 on 25 €. Huomioithan, että yli 15-vuotiaille tulee itse hankkia yksinluistelun harrastelisenssi STLL:n kautta. Lisätietoja: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

Seuramme jäsenmaksu on 25€

Ilmoittaudu luistelukouluun:

Koronaviruksesta johtuvan poikkeustilanteen vuoksi olemme laatineet luistelukouluille ohjeita hallille saapumiseen:

• Paikalle kannattaa saapua vasta n. 10 minuuttia ennen tunnin alkua
  • Kaikilla yli 12 -vuotiailla tulee hallille saavuttaessa olla kasvomaski.
  • Maskin saa luistelija ottaa pois vasta, kun harjoitus alkaa.
  • Suosittelemme vahvasti, että hallille tullaan jo luisteluasussa sekä luistimet jo valmiina jalassa!
  • Luistimet jalassa tulevat lapset voi saattaa Myyrmäki 2 hallin etuovelle, josta ohjaajat avustavat lapset jäälle. Jäältä poistutaan ohjaajan johdolla ja lapset johdatetaan oman vanhemman luo ulko-ovelle tunnin jälkeen.
  • Pukutila on käytössä rajoitetusti. Pukukoppitilaan mennään tarvittaessa ohjaajien ohjeistuksella ulkokautta ja tilassa pyritään olemaan mahdollisimman vähän aikaa. Ohjaajat avustavat lapsia pukutiloista jäälle.
  • Teräsuojat tulee olla mukana ja ne tulisi nimikoida hyvin etunimellä sekä sukunimellä
  • Valitettavasti koronarajoituksista johtuen vanhemmilla ei ole mahdollisuutta olla jäähallin sisätiloissa tunnin aikana.

Luistelutaitoa kaikenikäisille!

Taitoluisteluharrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Luistelu kehittää kehonhallintaa, rytmiikkaa ja ilmaisukykyä sekä koordinaatiota ja tasapainoa. Luistelukouluihin ovat tervetulleita niin tytöt, pojat kuin aikuisetkin. Moni huippujääkiekkoilija on oppinut perusluistelutekniikkansa taitoluistelukoulussa ennen siirtymistään jääkiekon puolelle.

Mitä luistelukoulussa opitaan?

Luistelukoulussa opetellaan yksinkertaisia perusliikkeitä kuten sirklausta eteen- ja taaksepäin, erilaisia jarrutuksia, käännöksiä ja liukuja sekä alkeispiruetteja ja kolmosia. Luistelukoulun tavoitteena on paitsi innostaa lasta hyvän harrastuksen pariin, myös opettaa tälle taitoluistelun perusteet sekä tukea lapsen henkilökohtaista kehitystä.

Mahdollisuus edetä kilparyhmiin

EVT:ssä on suuren seuran etuna monipuoliset jatkomahdollisuudet, jolloin innostuksen kasvaessa ja taitojen karttuessa voi siirtyä yksinluistelun tai muodostelmaluistelun kehitysryhmien kautta kohti kilparyhmiä ja -joukkueita.

Ammattimaista ja asiantuntevaa ohjausta

Kaikki seuramme ohjaajat ovat ovat saaneet Suomen Taitoluisteluliiton koulutusohjelman mukaista ohjaajakoulutusta. He ovat alansa ammattilaisia, joista useimmat ovat siirtyneet valmennustehtäviin pitkäaikaisen kilpailu-uran jälkeen. EVT kouluttaa omia, ohjauksesta kiinnostuneita yli 15 v. luistelijoitaan jakamaan saamiaan oppejaan edelleen.

Luistelukoulun vastuuvalmentaja

Hanna Kaipio