Luistelukoulut

Pojat jäällä -kiertue rantautuu Myyrmäkeen 8.11.2020!

Suomen Taitoluisteluliitto tarjoaa seurojensa luistelukoulujen tueksi pojille tarkoitetun Pojat jäällä
-kiertueen, joka vierailee syksyn ja kevään aikana 15 seurassa. Tarkoituksena on tuoda taitoluistelua tutuksi pojille ja saada heitä lisää lajin pariin.

Seuran luistelukoulutunnilla vierailee tapahtumapäivänä lajin miesvalmentaja, joka on
arvokisataustainen entinen edustusluistelija. Tarjolla on lisäksi kokeiltavana mustia taitoluistimia.

Jäätunnin jälkeen pojille on oma oheisharjoittelutunti, joka sisältää perusliikuntataitoja kehittäviä harjoitteita, kuten pelailua, leikkejä ja ketteryysratoja.

Tervetuloa mukaan, jos haluat tulla kokeilemaan luistelua tai olet jo mukana seuramme toiminnassa!

Tunti sopii kaikille luistelusta innostuneille pojille.

- Tapahtuma on maksuton.

- Osallistujalla tulee olla oma kattava tapaturmavakuutus. Mikäli olet jo mukana seuramme luistelukoulutoiminnassa, vakuutus on ostettu seuran puolesta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

POJAT JÄÄLLÄ

Syyskauden erikoispäivät:

VKO 39 Kaveriluistelu. Ke 23.9. ja Su 27.9. jäälle saa tuoda mukana ystävän

VKO 41 Sunnuntain luistelukouluryhmien, harrastajien ja Tähti -ryhmän valokuvaus su 11.10.2020

VKO 42 Keskiviikon luistelukouluryhmien valokuvaus ke 14.10.2020. HUOM! Luistelukoulut ovat syyslomalla normaalisti

VKO 44 Naamiaiset. Ke 28.10. ja Su 1.11. Halloween teeman mukaisesti vietämme naamiaisia.

VKO 45 POJAT JÄÄLLÄ -tunti. SU 8.11. klo 9:30-10:15. Tunti kaikille luistelukoulumme pojille, sekä luistelusta kiinnostuneille pojille, jotka haluavat tulla kokeilemaan

SU 6.12. Itsenäisyyspäivä. Jäähalli on suljettu, ei luistelukoulun tunteja

KE 16.12. JOULUJUHLA. Luistelukoulun ke ja su ryhmien yhteinen joulujuhla

Luistelukoulun ohjaajat ja valmentajat

ILMOITTAUDU NYT SYKSYN 2020 LUISTELUKOULUUN!

Suositut EVT:n luistelukoulut pyörähtävät jälleen käyntiin syyskuussa 2020. Luistelukoulut järjestetään Myyrmäen jäähalleilla (Raappavuorentie 10, Vantaa) keskiviikkoisin ja sunnuntaisin 2.9.-16.12.2020. Koulutetut ja kokeneet ohjaajat huolehtivat, että harjoituksissa on mukavaa, siinä sivussa kaikki oppivat luistelemaan. Tervetuloa mukaan iloisiin luistelukouluihimme!

Ilmoittaudu: https://evt.myclub.fi/flow/events/public

Syksyn 2020 luistelukoulut Vantaan Myyrmäessä:

2-7-vuotiaiden lapsi+aikuinen-ryhmä
Sunnuntaisin 9.30-10.10 M2 jäähalli
Kaikille pienille lapsille, jotka kaipaavat jäällä vielä tutun aikuisen tukea ja kannustusta. Tunneilla harjoitellaan yhdessä luistelun alkeita.
155 €/ syyskausi 2020 / 1x vko

2-9-vuotiaiden luistelukoulu
Keskiviikkoisin 17.40-18.30 M2 ja/tai sunnuntaisin 9.30-10.10 M2
Kaikille itsenäisesti jäällä eteneville luistelijoille. Ryhmä jaetaan ikä- ja taitotasojen mukaisiin pienryhmiin ensimmäisillä kerroilla. Tunneilla harjoitellaan muun muassa luistelun perusteita, kaaria, käännöksiä, liukuja, pyörintöjä ja hyppäämistä.
155 € /syyskausi 2020/ 1x vko
255 €/ syyskausi 2020/ 2x vko

Tähdet
Keskiviikkoisin klo 16.20-17.10 musiikkijumppa M1 hallin peilisali+ klo 17.40-18.30 jää M2 Sunnuntaisin klo 10.20-11.00 jää M2 + klo 11.15-12.00 oheinen M2 hallin alakäytävä
Ryhmä edistyneimmille luistelijoille, jossa harjoitellaan perusluistelun lisäksi yksin- ja muodostelmaluistelun alkeita. Ryhmään siirrytään ohjaajan suosituksesta.
315 €/ syyskausi 2020

10-17-vuotiaiden luistelukoulu
Sunnuntaisin 10.20-11.00 M2
Kaikille nuorille sopiva ryhmä, jossa harjoitellaan muun muassa perusluistelua, kaaria ja piruetteja, käännöksiä ja yksöishyppyjä, ryhmän taitotason mukaan.
155 €/ Syyskausi 2020/ 1x vk

Hinnat sisältävät harjoitukset, valmennuksen ja luistelulisenssin alle 15-vuotiaille. Jäsenmaksu kaudelle 2020-2021 on 25 €.
Huomioithan, että yli 15-vuotiaille tulee itse hankkia yksinluistelun harrastelisenssi STLL:n kautta. Lisätietoja; https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

Ilmoittaudu: https://evt.myclub.fi/flow/events/public

Lisätietoja:

Luistelukoulun vastuuvalmentaja:

Hanna Kaipio
evt.luistelukoulu@gmail.com, puh.arkisin klo 12-14 040 7061626

Laskutukseen liittyvät kysymykset:

Seurakoordinatttori Millis Sommarberg
millis.sommarberg@evtluistelijat.fi, 0400 196 753 puhelinaika ke klo 10-12

Luistelutaitoa kaikenikäisille!

Taitoluisteluharrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Luistelu kehittää kehonhallintaa, rytmiikkaa ja ilmaisukykyä sekä koordinaatiota ja tasapainoa. Luistelukouluihin ovat tervetulleita niin tytöt, pojat kuin aikuisetkin. Moni huippujääkiekkoilija on oppinut perusluistelutekniikkansa taitoluistelukoulussa ennen siirtymistään jääkiekon puolelle.

Mitä luistelukoulussa opitaan?

Luistelukoulussa opetellaan yksinkertaisia perusliikkeitä kuten sirklausta eteen- ja taaksepäin, erilaisia jarrutuksia, käännöksiä ja liukuja sekä alkeispiruetteja ja kolmosia. Luistelukoulun tavoitteena on paitsi innostaa lasta hyvän harrastuksen pariin, myös opettaa tälle taitoluistelun perusteet sekä tukea lapsen henkilökohtaista kehitystä.

Mahdollisuus edetä kilparyhmiin

EVT:ssä on suuren seuran etuna monipuoliset jatkomahdollisuudet, jolloin innostuksen kasvaessa ja taitojen karttuessa voi siirtyä yksinluistelun tai muodostelmaluistelun kehitysryhmien kautta kohti kilparyhmiä ja -joukkueita.

Ammattimaista ja asiantuntevaa ohjausta

Kaikki seuramme ohjaajat ovat ovat saaneet Suomen Taitoluisteluliiton koulutusohjelman mukaista ohjaajakoulutusta. He ovat alansa ammattilaisia, joista useimmat ovat siirtyneet valmennustehtäviin pitkäaikaisen kilpailu-uran jälkeen. EVT kouluttaa omia, ohjauksesta kiinnostuneita yli 15 v. luistelijoitaan jakamaan saamiaan oppejaan edelleen.

Luistelukoulun vastuuvalmentaja:

Hanna Kaipio