Luistelukoulut

KEVÄT 2017

Luistelukoulujen kausi 2017-2018 alkaa jälleen ma 4.9.2017!

Luistelukoulun aikataulu kaudella 2017-2018

Ma klo 18:15-19:00

Luistelukoulun tenavat 3-6v.

Koululaiset 7-9v.

Tähti -ryhmä

La klo 10:40-11:20

EVT:n ja EVU:n yhteinen Alkeisluistelukoulu

La klo 11:20-12:00

Luistelukoulun tenavat 3-6v.

Koululaiset 7-9v.

Tähti -ryhmä

La klo 14:00-14:45

Harrastajat 10-17v.

Aikuiset taso 1

La klo 19:15-20:00

Kerava

Aikuiset taso 2 (edistyneet / kilpailevat aikuiset)

Luistelutaitoa kaikenikäisille!

Taitoluisteluharrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Luistelu kehittää kehonhallintaa, rytmiikkaa ja ilmaisukykyä sekä koordinaatiota ja tasapainoa. Luistelukouluihin ovat tervetulleita niin tytöt, pojat kuin aikuisetkin. Moni huippujääkiekkoilija on oppinut perusluistelutekniikkansa taitoluistelukoulussa ennen siirtymistään jääkiekon puolelle.

Mitä luistelukoulussa opitaan?

Luistelukoulussa opetellaan yksinkertaisia perusliikkeitä kuten sirklausta eteen- ja taaksepäin, erilaisia jarrutuksia, käännöksiä ja liukuja sekä alkeispiruetteja ja kolmosia. Luistelukoulun tavoitteena on paitsi innostaa lasta hyvän harrastuksen pariin, myös opettaa tälle taitoluistelun perusteet sekä tukea lapsen henkilökohtaista kehitystä.

Mahdollisuus edetä kilparyhmiin

EVT:ssä on suuren seuran etuna monipuoliset jatkomahdollisuudet, jolloin innostuksen kasvaessa ja taitojen karttuessa voi siirtyä yksinluistelun kehitysryhmään tai muodostelmakouluun.

Ammattimaista ja asiantuntevaa ohjausta

Kaikki seuramme ohjaajat ovat ovat saaneet Suomen Taitoluisteluliiton koulutusohjelman mukaista ohjaajakoulutusta. He ovat alansa ammattilaisia, joista useimmat ovat siirtyneet valmennustehtäviin pitkäaikaisen kilpailu-uran jälkeen. EVT kouluttaa omia, ohjauksesta kiinnostuneita yli 15 v. luistelijoitaan jakamaan saamiaan oppejaan edelleen.

EVT ABC:sta löydät vastaukset moniin käytännön kysymyksiin

PDF-tiedostoEVTABC_24082015.pdf (92 kB)
Kuvat vuoden 2012 Pääsiäisluistelusta