Luistelukoulut

Luistelukoulun ohjaajat ja valmentajat

ILMOITTAUDU NYT SYKSYN 2020 LUISTELUKOULUUN!

Suositut EVT:n luistelukoulut pyörähtävät jälleen käyntiin syyskuussa 2020. Luistelukoulut järjestetään Myyrmäen jäähalleilla (Raappavuorentie 10, Vantaa) keskiviikkoisin ja sunnuntaisin 2.9.-16.12.2020. Koulutetut ja kokeneet ohjaajat huolehtivat, että harjoituksissa on mukavaa, siinä sivussa kaikki oppivat luistelemaan. Tervetuloa mukaan iloisiin luistelukouluihimme!

Ilmoittaudu: https://evt.myclub.fi/flow/events/public

Syksyn 2020 luistelukoulut Vantaan Myyrmäessä:

2-7-vuotiaiden lapsi+aikuinen-ryhmä
Sunnuntaisin 9.30-10.10 M2 jäähalli
Kaikille pienille lapsille, jotka kaipaavat jäällä vielä tutun aikuisen tukea ja kannustusta. Tunneilla harjoitellaan yhdessä luistelun alkeita.
155 €/ syyskausi 2020 / 1x vko

2-9-vuotiaiden luistelukoulu
Keskiviikkoisin 17.40-18.30 M2 ja/tai sunnuntaisin 9.30-10.10 M2
Kaikille itsenäisesti jäällä eteneville luistelijoille. Ryhmä jaetaan ikä- ja taitotasojen mukaisiin pienryhmiin ensimmäisillä kerroilla. Tunneilla harjoitellaan muun muassa luistelun perusteita, kaaria, käännöksiä, liukuja, pyörintöjä ja hyppäämistä.
155 € /syyskausi 2020/ 1x vko
255 €/ syyskausi 2020/ 2x vko

Tähdet
Keskiviikkoisin klo 16.20-17.10 musiikkijumppa M1 hallin peilisali+ klo 17.40-18.30 jää M2 Sunnuntaisin klo 10.20-11.00 jää M2 + klo 11.15-12.00 oheinen M2 hallin alakäytävä
Ryhmä edistyneimmille luistelijoille, jossa harjoitellaan perusluistelun lisäksi yksin- ja muodostelmaluistelun alkeita. Ryhmään siirrytään ohjaajan suosituksesta.
315 €/ syyskausi 2020

10-17-vuotiaiden luistelukoulu
Sunnuntaisin 10.20-11.00 M2
Kaikille nuorille sopiva ryhmä, jossa harjoitellaan muun muassa perusluistelua, kaaria ja piruetteja, käännöksiä ja yksöishyppyjä, ryhmän taitotason mukaan.
155 €/ Syyskausi 2020/ 1x vk

Hinnat sisältävät harjoitukset, valmennuksen ja luistelulisenssin alle 15-vuotiaille. Jäsenmaksu kaudelle 2020-2021 on 25 €.
Huomioithan, että yli 15-vuotiaille tulee itse hankkia yksinluistelun harrastelisenssi STLL:n kautta. Lisätietoja; https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

Ilmoittaudu: https://evt.myclub.fi/flow/events/public

Lisätietoja:

Luistelukoulun vastuuvalmentaja:

Hanna Kaipio
evt.luistelukoulu@gmail.com, 040 7061626

Laskutukseen liittyvät kysymykset:
Puheenjohtaja Anu Husu-Peltonen
anu.husupeltonen@gmail.com, 044 2382576

Luistelutaitoa kaikenikäisille!

Taitoluisteluharrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Luistelu kehittää kehonhallintaa, rytmiikkaa ja ilmaisukykyä sekä koordinaatiota ja tasapainoa. Luistelukouluihin ovat tervetulleita niin tytöt, pojat kuin aikuisetkin. Moni huippujääkiekkoilija on oppinut perusluistelutekniikkansa taitoluistelukoulussa ennen siirtymistään jääkiekon puolelle.

Mitä luistelukoulussa opitaan?

Luistelukoulussa opetellaan yksinkertaisia perusliikkeitä kuten sirklausta eteen- ja taaksepäin, erilaisia jarrutuksia, käännöksiä ja liukuja sekä alkeispiruetteja ja kolmosia. Luistelukoulun tavoitteena on paitsi innostaa lasta hyvän harrastuksen pariin, myös opettaa tälle taitoluistelun perusteet sekä tukea lapsen henkilökohtaista kehitystä.

Mahdollisuus edetä kilparyhmiin

EVT:ssä on suuren seuran etuna monipuoliset jatkomahdollisuudet, jolloin innostuksen kasvaessa ja taitojen karttuessa voi siirtyä yksinluistelun tai muodostelmaluistelun kehitysryhmien kautta kohti kilparyhmiä ja -joukkueita.

Ammattimaista ja asiantuntevaa ohjausta

Kaikki seuramme ohjaajat ovat ovat saaneet Suomen Taitoluisteluliiton koulutusohjelman mukaista ohjaajakoulutusta. He ovat alansa ammattilaisia, joista useimmat ovat siirtyneet valmennustehtäviin pitkäaikaisen kilpailu-uran jälkeen. EVT kouluttaa omia, ohjauksesta kiinnostuneita yli 15 v. luistelijoitaan jakamaan saamiaan oppejaan edelleen.

Luistelukoulun vastuuvalmentaja:

Hanna Kaipio