Luistelukoulut

KEVÄT 2017

Ke 8.3. ja la 11.3. STLL:n eli Suomen Taitoluisteluliiton diplomisuoritukset

Ke 8.3. ja la 11.3. Vanhempaininfot koskien kevätnäytöstä ja toukokuun kurssia ke klo 17:20, la klo 10:30 sekä la klo 11:20 pukukopissa.

Pe 7.4. kevätnäytöksen kenraaliharjoitus Trio Areenalla Tikkurilassa

La 8.4. KEVÄTNÄYTÖKSET Tikkurilassa. Luistelukoulujen kevätkausi päättyy näytökseen.

Kevään 2017 harjoitusajat

halli 2

Tähdet

Kouluikäiset harrastajat

Pidätämme oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

Kaikissa luistelukouluihin liittyvissä kysymyksissä voitte kääntyä luistelukouluvastaavan puoleen: hanna.kaipio.evt@gmail.com

Ilmoittaudu täällä: http://evt.sporttisaitti.com/luistelukoulut/ilmoittautuminen/

Luistelutaitoa kaikenikäisille!

Taitoluisteluharrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Luistelu kehittää kehonhallintaa, rytmiikkaa ja ilmaisukykyä sekä koordinaatiota ja tasapainoa. Luistelukouluihin ovat tervetulleita niin tytöt, pojat kuin aikuisetkin. Moni huippujääkiekkoilija on oppinut perusluistelutekniikkansa taitoluistelukoulussa ennen siirtymistään jääkiekon puolelle.

Mitä luistelukoulussa opitaan?

Luistelukoulussa opetellaan yksinkertaisia perusliikkeitä kuten sirklausta eteen- ja taaksepäin, erilaisia jarrutuksia, käännöksiä ja liukuja sekä alkeispiruetteja ja kolmosia. Luistelukoulun tavoitteena on paitsi innostaa lasta hyvän harrastuksen pariin, myös opettaa tälle taitoluistelun perusteet sekä tukea lapsen henkilökohtaista kehitystä.

Mahdollisuus edetä kilparyhmiin

EVT:ssä on suuren seuran etuna monipuoliset jatkomahdollisuudet, jolloin innostuksen kasvaessa ja taitojen karttuessa voi siirtyä yksinluistelun kehitysryhmään tai muodostelmakouluun.

Ammattimaista ja asiantuntevaa ohjausta

Kaikki seuramme ohjaajat ovat ovat saaneet Suomen Taitoluisteluliiton koulutusohjelman mukaista ohjaajakoulutusta. He ovat alansa ammattilaisia, joista useimmat ovat siirtyneet valmennustehtäviin pitkäaikaisen kilpailu-uran jälkeen. EVT kouluttaa omia, ohjauksesta kiinnostuneita yli 15 v. luistelijoitaan jakamaan saamiaan oppejaan edelleen.

EVT ABC:sta löydät vastaukset moniin käytännön kysymyksiin

PDF-tiedostoEVTABC_24082015.pdf (92 kB)
Kuvat vuoden 2012 Pääsiäisluistelusta