Seura

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry (EVT) on yksi maamme johtavia taitoluisteluseuroja.

EVT:n joukkueita, luistelijoita ja kasvatteja kilpailee sekä SM-tasolla että kansainvälisellä tasolla niin yksinluistelussa kuin muodostelmaluistelussakin. Seuralla on yli 30 vuotiset perinteet ja se on valittu useamman kerran Suomen parhaaksi taitoluistelu-seuraksi.

EVT:n toiminta keskittyy luistelukouluun, yksinluistelun kehitys- ja kilparyhmiin sekä muodostelmaluistelun kehitys- ja kilpajoukkueisiin. Seurassa on tällä hetkellä noin 500 luistelijaa, iältään kolmevuotiaista kuusikymppisiin.

Seuran arvot kiteytyvät seuraavasti:

EVT:n arvot ovat:

1. Luistelijalähtöisyys

2. Innostus ja intohimo

3. Yhdessä tekeminen

Valmennuksen arvot ovat:

1. Ammattiosaaminen

2. Sitoutuminen

3. Yhteistyö

Luistelijalähtöisyys näkyy tällä kaudella entistä yksilöllisempänä valmentamisena sekä jatkuvan palautteen antamisena luistelijoille.

EVT on aktiivinen toimija, niin taitoluisteluyhteisössä kuin yhteiskunnassa. EVT järjestää vuosittain kilpailuja: kaudella 2018-2019 järjestetään muodostelmaluistelun kutsukilpailu sekä kansallisten sarjojen loppukilpailu. Yksinluistelukilpailuista järjestettiin kansainvälinen Aktia Trophy ja Spring Carnival sekä 1.valintakilpailu. EVT on aktiivinen jäsen Vantaan Jääurheilun Tuki ry:ssä joka edistää jääurheilun toimintaedellytyksiä Vantaalla.

EVT:n luistelijoiden kauden kohokohta on kilpailujen lisäksi näyttävät kevätnäytökset, jotka esitetään vuosittain huhtikuussa Myyrmäen jäähallissa.

Tervetuloa tutustumaan seuraamme ja toimintaamme!

EVT ABC:sta löydät vastaukset moniin käytännön kysymyksiin

PDF-tiedostoEVTABC_24082015.pdf (92 kB)
Päivitetty EVT ABC (2015)

ILMOITTAUTUMINEN PÄIVÄKOTILUISTELUUN 2018