Seura

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry (EVT) on yksi maamme johtavia taitoluisteluseuroja.

EVT:n joukkueita, luistelijoita ja kasvatteja kilpailee sekä SM-tasolla että kansainvälisellä tasolla niin yksinluistelussa kuin muodostelmaluistelussakin. Seuralla on yli 30 vuotiset perinteet ja se on valittu useamman kerran Suomen parhaaksi taitoluistelu-seuraksi.

EVT:n toiminta keskittyy luistelukouluun, yksinluistelun kehitys- ja kilparyhmiin sekä muodostelmaluistelun kehitys- ja kilpajoukkueisiin. Seurassa on tällä hetkellä noin 500 luistelijaa, iältään kolmevuotiaista kuusikymppisiin.

EVT:n arvot

1. Luistelijalähtöisyys

2. Innostus ja intohimo

3. Yhdessä tekeminen

Valmennuksen arvot

1. Ammattiosaaminen

2. Sitoutuminen

3. Yhteistyö

Luistelijalähtöisyys tarkoittaa entistä yksilöllisempää valmentamista sekä jatkuvan palautteen antamista luistelijoille.

EVT on aktiivinen toimija, niin taitoluisteluyhteisössä kuin yhteiskunnassa. EVT järjestää vuosittain kilpailuja: kaudella 2018-2019 järjestimme muodostelmaluistelun kutsukilpailun (pikkujoulukisa) sekä kansallisten sarjojen loppukilpailun. Yksinluistelukilpailuista järjestettiin kansainvälinen Aktia Trophy ja Spring Carnival sekä 1.valintakilpailu. EVT on aktiivinen jäsen Vantaan Jääurheilun Tuki ry:ssä joka edistää jääurheilun toimintaedellytyksiä Vantaalla.

EVT:n luistelijoiden kauden kohokohta on kilpailujen lisäksi näyttävät kevätnäytökset, jotka esitetään vuosittain huhtikuussa Myyrmäen jäähallissa.

Tervetuloa tutustumaan seuraamme ja toimintaamme!

EVT ABC:sta löydät vastaukset moniin käytännön kysymyksiin

PDF-tiedostoEVTABC_24082015.pdf (92 kB)
Päivitetty EVT ABC (2015)