Seura

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry (EVT) on yksi maamme johtavia taitoluisteluseuroja.

EVT:n joukkueita, luistelijoita ja kasvatteja kilpailee sekä SM-tasolla että kansainvälisellä tasolla niin yksinluistelussa kuin muodostelmaluistelussakin. Seuralla on yli 40 vuotiset perinteet ja se on valittu useamman kerran Suomen parhaaksi taitoluistelu-seuraksi.

EVT:n toiminta keskittyy luistelukouluun, yksinluistelun kehitys- ja kilparyhmiin sekä muodostelmaluistelun kehitys- ja kilpajoukkueisiin. Seurassa on tällä hetkellä noin 500 luistelijaa, iältään kolmevuotiaista kuusikymppisiin.

Kaudella 2019-2020 seurassamme on kaksi SM-mitalistia yksinluistelussa, Emmi Peltonen ja Roman Galay, ja muodostelmajoukkueemme ovat saaneet mitaleita kauden aikana useissa kilpailuissa. Muodostelmaluistelun upein voitto tuli Puolassa kisatussa kansainvälisessä Helenius Cupissa, jossa Ice Steps joukkueen vapaaohjelma palkittiin koko kilpailun palkintojenjakoseremoniassa Best Show'na.

EVT:n arvot

1. Luistelijalähtöisyys

2. Innostus ja intohimo

3. Yhdessä tekeminen

Valmennuksen arvot

1. Ammattiosaaminen

2. Sitoutuminen

3. Yhteistyö

Luistelijalähtöisyys tarkoittaa entistä yksilöllisempää valmentamista sekä jatkuvan palautteen antamista luistelijoille.

EVT on aktiivinen toimija, niin taitoluisteluyhteisössä kuin yhteiskunnassa. EVT järjestää vuosittain kilpailuja: kaudella 2019-2020 järjestämme muodostelmaluistelun kutsukilpailun (pikkujoulukisa) sekä kansallisten sarjojen kutsukilpailun. Yksinluistelussa järjestämme suositut Aktia Trophy ja Spring Carnival-kilpailut. EVT on aktiivinen jäsen Vantaan Jääurheilun Tuki ry:ssä joka edistää jääurheilun toimintaedellytyksiä Vantaalla.

EVT:n luistelijoiden kauden kohokohta on kilpailujen lisäksi näyttävät kevätnäytökset, jotka esitetään vuosittain huhtikuussa Myyrmäen jäähallissa.

Tervetuloa tutustumaan seuraamme ja toimintaamme!

EVT ABC:sta löydät vastaukset moniin käytännön kysymyksiin

PDF-tiedostoEVTABC_24082015.pdf (92 kB)
Päivitetty EVT ABC (2015)