Muodostelmaluistelu

Haluatko mukaan Steppi-perheeseen? Tule kokeilemaan Myyrmäen lumoavia jäitä kanssamme. Meiltä löytyvät hyvät harjoitteluolosuhteet, kokeneet ja motivoituneet valmentajat sekä mahtavat joukkueet.

Kauden 2019-2020 osalta testijäät on pidetty, mutta jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan niin ole rohkeasti yhteydessä valmentajiimme.

SM-juniorit: Ice Steps ja SM-novisiit: Dream Steps
Annina Saari

anninasaari.evt@gmail.com

Minorit: Sunny Steps
Hanna Laitinen

hannalaitinen.evt@gmail.com

Juniorit: Hot Steps

Hetti Mauonen

hettim.evt@gmail.com

Masters: Steps on Edge
Isabel Eggleton
isabel.eggleton@hotmail.com

Tulokkaat: Little Steps
Amanda Helldan
amanda.helldan@hotmail.com
0400-157347

Noviisit: Cool Steps
Amanda Helldan
amanda.helldan@hotmail.com

0400-157347

Muodostelmakouluissamme on myös tilaa innokkaille. Näihin joukkueisiin ei testejä järjestetä, joten kysy lisää joukkueiden valmentajilta:

TimanttiSteps -kehitysryhmä

Hanna Laitinen

hannalaitinen.evt@gmail.com

Next Steps
Isabel Eggleton
evt.isabel@gmail.com

Pelisäännöt joukkueenvaihtoihin muodostelmaluistelussa

- Siirtoaika alkaa viimeisen STLL:n kalenterin kilpailun päätyttyä. Toisin sanoen ”testit” joukkueisiin pidetään vasta viimeisen STLL:n kalenterissa olevan kilpailun jälkeen.
- Siirtoajan ensimmäisen viikon aikana luistelijan ei tarvitse ilmoittaa ottavansa paikkaa vastaan.
Hän saa käydä halutessaan useammassa testissä, ennen kuin voi halutessaan ilmoittaa
valinnasta.
- Siirtoaikana luistelijaa ei saa painostaa antamaan vastausta, ottaako tämä tarjotun paikan
vastaan. Jokaisen seuran / joukkueen tulee myös selkeästi ja avoimesti ilmoittaa
pelisäännöistään luistelijan pyrkiessä muihin joukkueisiin (säilyykö paikka vanhassa
joukkueessa muihin testeihin osallistumisesta huolimatta tms.).
- Kaikki muuna aikana tapahtuvat siirrot keskustellaan ja sovitaan aina valmentajien välillä.
- Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta pyrkivät luistelijat voidaan testata esim. opiskelupaikkahaun
vuoksi sovitusti milloin vaan, myös aikaisemmin, molempien päiden valmentajien sovittua
asiasta.
- Mikäli ulkopaikkakuntalainen tulee testiin samaan aikaan kuin muut, häntä koskevat samat
säännöt kuin muita pyrkiviä.
- Testipäivämääriä ei julkaista ennen kevään SM kilpailua.
- Seurasiirroissa luistelijan esteettömyys tarkistetaan seurojen yhteisen sopimuksen mukaan
(maksamattomia laskuja ei saa olla edelliselle seuralle).
- Avoimuus ja rehellisyys valmentajien, vanhempien ja seurojen välillä on toivottavaa.
Yleisesti: valmentajat pyrkivät mahdollisissa ongelmatapauksissa löytämään ratkaisut
säilyttämällä asialliset suhteet seurojen välillä!