Muodostelmaluistelu

Cool Steps

Next Steps

First Steps

Haluatko mukaan Steppi-perheeseen? Tule kokeilemaan Myyrmäen lumoavia jäitä kanssamme. Meiltä löytyvät hyvät harjoitteluolosuhteet, kokeneet ja motivoituneet valmentajat sekä mahtavat joukkueet.

Info-tilaisuus SM-joukkueiden luistelijoille tai niihin pyrkiville pidetään 7.3.2018 klo 18.15-19.30 ISS jalkapallostadionilla Myyrmäen urheilupuistossa.

Tämän kevään 2018 testipäivät ovat seuraavat:

SM-noviisit Dream Steps ja SM-juniorit Ice Steps

Ti 20.3. klo 19.30-20.30 Myyrmäen 2.halli

Pe 23.3. klo 17.00-18.00 Myyrmäen 2. halli

Tulokkaat Little Steps ja Minorit Sunny Steps

Ti 20.3. klo 16.30-17.30 Myyrmäen 2. halli

Pe 23.3. klo 16-17 Myyrmäen 2. halli

Noviisit Cool Steps ja Juniorit Hot Steps

Ke 21.3. klo 19.00-20.00 Myyrmäen 1. halli

La 24.3. klo 15.30-16.30 Myyrmäen 2. halli

Masters-joukkue Steps on Edge ja Seniorit Ex-Steps

To 22.3. klo 21 - 21.30 Myyrmäen 2. halli (Ilmoittautuminen Suskille tai Katrille)

Kaikkiin joukkueisiin emme järjestä erikseen testejä, joten ole rohkeasti yhteydessä joukkueen valmentajaan, mikäli kiinnostut.

Jos testi ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä joukkueen vastuuvalmentajaan ja yritetään löytää toinen aika.

SM-juniorit Ice Steps ja SM-novisiit Dream Steps
Jenika Timonen

jenika.evt@gmail.com

Susanna Pajari
suski.evt@gmail.com

Minorit Sunny Steps ja Seniorit EX-Steps
Susanna Pajari

Juniorit Hot Steps

Amanda  Helldan
amanda.helldan@hotmail.com

Masters Steps on Edge
Katri Vaittinen
katri_vaittinen@hotmail.com

Tulokkaat Little Steps
Amanda Helldan
amanda.helldan@hotmail.com

Noviisit Cool Steps
Amanda Helldan

Muodostelmakouluissamme on myös tilaa innokkaille. Näihin joukkueisiin ei testejä järjestetä, joten kysy lisää joukkueiden valmentajilta:

First Steps
Katri Vaittinen

katri_vaittinen@hotmail.com

Next Steps
Isabel Eggleton
isabel.eggleton@hotmail.com

PELISÄÄNNÖT KOSKIEN JOUKKUEENVAIHTOA MUODOSTELMALUISTELUSSA

- Siirtoaika alkaa viimeisen STLL:n kalenterin kilpailun päätyttyä (kaudella 2017-2018
18.3.2018) ja kestää 15.4.2018 saakka (viikko MM kilpailun jälkeen). Toisin sanoen ”testit”
joukkueisiin pidetään vasta viimeisen STLL:n kalenterissa olevan kilpailun jälkeen.
- Siirtoajan ensimmäisen viikon aikana luistelijan ei tarvitse ilmoittaa ottavansa paikkaa vastaa.
Hän saa käydä halutessaan useammassa testissä, ennen kuin voi halutessaan ilmoittaa
valinnasta.
- Siirtoaikana luistelijaa ei saa painostaa antamaan vastausta, ottaako tämä tarjotun paikan
vastaan.
- Kaikki muuna aikana tapahtuvat siirrot keskustellaan ja sovitaan aina valmentajien välillä.
- Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta pyrkivät luistelijat voidaan testata esim. opiskelupaikkahaun
vuoksi sovitusti milloin vaan, myös aikaisemmin, molempien päiden valmentajien sovittua
asiasta.
- Mikäli ulkopaikkakuntalainen tulee testiin samaan aikaan kuin muut, häntä koskevat samat
säännöt kuin muita pyrkiviä.
- Testipäivämääriä ei julkaista ennen kevään SM kilpailua.
- Seurasiirroissa luistelijan esteettömyys tarkistetaan seurojen yhteisen sopimuksen mukaan
(maksamattomia laskuja ei saa olla edelliselle seuralle).
- Avoimuus ja rehellisyys valmentajien, vanhempien ja seurojen välillä on toivottavaa.

Yleisesti: valmentajat pyrkivät mahdollisissa ongelmatapauksissa löytämään ratkaisut
säilyttämällä asialliset suhteet seurojen välillä!

Cool Steps
Ex-Steps