Ajankohtaista

Suomen Taitoluisteluliiton järjestämien yksinluistelun Challenge-leirien ilmoittautuminen on alkanut.
Kansainvälisen Luisteluliiton (ISU) kongressi pidetään tänä vuonna Monacossa 15.-21.06.2008. Kongressissa ISU:n 83 jäsenliittoa äänestävät mm. sääntömuutoksista.
Seuramme vuoden 2008 kevätnäytöksen "Savannielämää" DVD-tallenteet ovat valmiita noudettaviksi Myyrmäen jäähallilta. Mikäli olet keväällä tilannut ja maksanut ko. tallenteen, katso lisätietoa tuotteiden mahdollisista noutoajoista täältä!
EVT:n luistelijat, entiset ja nykyiset, ovat hikoilleet paitsi jäällä, myös ylioppilaskirjoitusten parissa ja pääsevät pian painamaan kauan odotetun valkolakin päähänsä.
Kesäleirien jälleen lähestyessä on yksinluistelijoiden syytä varmistaa vakuutuksensa kuntoon.
STLL järjestää taas ensi syksynä monenlaisia ohjaaja,-valmentaja- ja tuomarikoulutuksia.
Tunnustuksena menestyksestä Vantaan kaupunki on myöntänyt joukkueillemme huippu-urheilun tukea.
Kärkisilmuissa menneellä kaudella kilpaillut Saara Astola on valittu Suomen Taitoluisteluliiton lahjakkaille luistelijoille tarkoitettuun Projektiryhmään.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat hakee mukavaan ja energiseen joukkoonsa valmentajaa vakituiseen työsuhteeseen yksinluistelun valmennustiimiinsä. Katso lisätiedot täältä!
Kansainvälinen Luisteluliitto (ISU) on julkaissut kauden 2008-2009 alustavan kansainvälisen kilpailukalenterin.