Ajankohtaista

Debytanttien vuosittainen aluemestaruuskilpailu, Edea Cup, luisteltiin 08.03.2008 Helsingissä. EVT:stä mukana olivat Niina Kinnunen ja Marianne Ojalehto. Marianne sijoittui kovassa seurassa mukavasti kymmenen kärkeen.
Haluatko luistelemaan menestyneisiin joukkueisiimme kaudelle 2008-2009? Tule tutustumaan iloiseen Steppiperheeseemme!
Helsingin alueen kärkisilmujen loppukilpailu eli Megafinaali käytiin perjantaina Espoonlahdessa. EVT:stä oli kilpailuun selviytynyt neljä luistelijaa. Petra Stolt sijoittui kovatasoisessa kilpailussa seitsemänneksi uusin ennätyspistein.
Helsingissä kilvoiteltiin kaarisilmusarjan Helsingin alueen mestaruuksista Mega- ja Superfinaaleissa. Superfinaalissa Roosa Kumpulainen oli 7:s, Janina Syyli 8:s ja Tinka Suono 9:s. Pinja Salmi oli Megafinaalin 21:s.
Viime viikonloppuna käytiin Joensuussa yksinluistelun junioreiden ja senioreiden kauden päätöskilpailu. EVT:n Sini Kokko oli hienosti kuudes ja Riikka Peura seitsemäs junioreiden sarjassa.
Minori- ja tulokasjoukkueemme Sunny Steps ja Little Steps osallistuivat viikonloppuna Laaksolahdessa järjestettyyn muodostelmaluistelun kutsukilpailuun. Kotiintuomisiksi tuli kultaa ja hopeaa.
Seuramme järjesti Myyrmäessä Kaksoissilmujen Mega- ja Superfinaalin. Isäntäseura sai kilpailusta monia hyviä sijoituksia, mm. Juulia Syrjäsen kolmannen sijan ja Iisa Lumpeen neljännen sijan.
Helsingissä kamppailtiin viikonloppuna vuoden 2008 muodostelmaluistelun SM-mitaleista. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita kilpailussa edusti Ice Steps, joka sijoittui viidenneksi ennätyspistein.
Helsingissä kamppailtiin perjantaina 22.02.2008 kaksoissilmujen Megafinaalipaikoista kauden toisessa aluevalintakilpailussa. Ronja Suono luisteli hienosti neljänneksi.
Kaarisilmut kohtasivat Oulunkylässä kauden toisessa aluevalintakilpailussa. EVT:n luistelijoista paras oli tällä kertaa Pinja Salmi, joka sijoittui mukavasti kymmenenneksi.