Ajankohtaista

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Dream Steps on Suomen toiseksi paras muodostelmaluistelun noviisijoukkue.
Debytanttien vuosittainen aluemestaruuskilpailu, Edea Cup, luisteltiin 08.03.2008 Helsingissä. EVT:stä mukana olivat Niina Kinnunen ja Marianne Ojalehto. Marianne sijoittui kovassa seurassa mukavasti kymmenen kärkeen.
Haluatko luistelemaan menestyneisiin joukkueisiimme kaudelle 2008-2009? Tule tutustumaan iloiseen Steppiperheeseemme!
Helsingin alueen kärkisilmujen loppukilpailu eli Megafinaali käytiin perjantaina Espoonlahdessa. EVT:stä oli kilpailuun selviytynyt neljä luistelijaa. Petra Stolt sijoittui kovatasoisessa kilpailussa seitsemänneksi uusin ennätyspistein.
Helsingissä kilvoiteltiin kaarisilmusarjan Helsingin alueen mestaruuksista Mega- ja Superfinaaleissa. Superfinaalissa Roosa Kumpulainen oli 7:s, Janina Syyli 8:s ja Tinka Suono 9:s. Pinja Salmi oli Megafinaalin 21:s.
Viime viikonloppuna käytiin Joensuussa yksinluistelun junioreiden ja senioreiden kauden päätöskilpailu. EVT:n Sini Kokko oli hienosti kuudes ja Riikka Peura seitsemäs junioreiden sarjassa.
Minori- ja tulokasjoukkueemme Sunny Steps ja Little Steps osallistuivat viikonloppuna Laaksolahdessa järjestettyyn muodostelmaluistelun kutsukilpailuun. Kotiintuomisiksi tuli kultaa ja hopeaa.
Seuramme järjesti Myyrmäessä Kaksoissilmujen Mega- ja Superfinaalin. Isäntäseura sai kilpailusta monia hyviä sijoituksia, mm. Juulia Syrjäsen kolmannen sijan ja Iisa Lumpeen neljännen sijan.
Helsingissä kamppailtiin viikonloppuna vuoden 2008 muodostelmaluistelun SM-mitaleista. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita kilpailussa edusti Ice Steps, joka sijoittui viidenneksi ennätyspistein.
Helsingissä kamppailtiin perjantaina 22.02.2008 kaksoissilmujen Megafinaalipaikoista kauden toisessa aluevalintakilpailussa. Ronja Suono luisteli hienosti neljänneksi.