Ajankohtaista

Kaarisilmut kohtasivat Oulunkylässä kauden toisessa aluevalintakilpailussa. EVT:n luistelijoista paras oli tällä kertaa Pinja Salmi, joka sijoittui mukavasti kymmenenneksi.
Vastikään Helsingin alueen mestaruuden voittanut Leena Rissanen sijoittui hienosti kahdeksanneksi SM-noviisien mestaruuskilpailuissa Jyväskylässä.
Muodostelmaluistelun aikuisjoukkue Last Steps osallistui Porissa viime sunnuntaina pidettyihin kutsukilpailuihin. Paluumatka sujui voitokkaissa tunnelmissa.
Keravan Luisteluseura järjesti viikonloppuna kutsukilpailun silmuille, mineille ja tinteille. EVT:stä oli mukana kolme miniä ja kolme kaarisilmua.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry järjesti suurehkon muodostelmaluistelun kutsukilpailun Myyrmäen jäähallissa viikonloppuna. EVT:n joukkueet luistelivat kaksi kultaa ja pronssin!
Espoossa järjestettiin viime viikonloppuna varsin kovatasoinen kärkisilmusarjan Helsingin alueen kilpailu. EVT:tä kilpailussa edusti kolme luistelijaa. Petra Stolt sijoittui parhaana EVT:läisenä seitsemänneksi.
Pirteä muodostelmaluistelun tulokasjoukkeemme Little Steps suuntasi Porvooseen kauden toisiin kutsukilpailuihinsa. Mahtavina kotiintuomisina olivat kirkkaimmat kultamitalit!
Tikkurilassa pidettiin debytanttien III-lohkon kauden toinen valintakilpailu 02.02.2008. Seurastamme kilpailuun osallistui kolme luistelijaa.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry on yksi suurimmista ja monipuolisimmista taitoluisteluseuroista Suomessa. Tervetuloa jakamaan menestyksemme!
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry kiittää seuran toimihenkilöinä toimineita Arja ja Ari Juutilaista heidän pitkäaikaisesta ja merkittävästä työstään vantaalaisen taitoluistelun hyväksi.