Ajankohtaista

Helsingin alueen SM-noviisien mestaruuskilpailu, Golla Cup, luisteltiin Helsingissä 29.01.2008. EVT:n Leena Rissanen voitti koko kilpailun!
EVT isännöi yksinluistelun senioreiden ja junioreiden I-lohkon kauden 2. valtakunnallista valintakilpailua 26.-27.01.2008 Myyrmäen jäähallissa. Sini Kokko ja Riikka Peura ottivat tyttöjen juniorisarjassa EVT:lle kaksoisvoiton!
Hyvinkäällä järjestettiin kansainvälinen kilpailu nuorille yksinluistelijoille 25.-26.01.2008. Seurastamme luistelijoita oli mukana 10.
Muodostelmaluistelun SM-juniorijoukkueemme Ice Steps edusti Suomea Prahassa 25.-27.01.2008 pidetyssä Prague Cupissa. Lauantain lyhytohjelman jälkeen joukkue oli mahtavasti toisena ja piti paikkansa myös sunnuntain vapaaohjelmassa. Katso tuoreita kuvia lyhyt- ja vapaaohjelmasta sekä palkintojenjaosta täältä!
Yhdeksänneksi taituroinut Jenni Salo lunasti Kaksoissilmujen 2. valintakisasta paikkansa Megafinaaliin Ida Ticklénin ja Ronja Suonon seuraksi.
Jyväskylässä luisteltiin muodostelmaluistelun noviisien ja minoreiden kauden toinen valintakilpailu. Molemmat joukkueemme nappasivat mitalin ja taituroivat samalla uudet upeat piste-ennätyksensä!
Ikinuoret "Merirosvot" näyttivät muille mallia ja liukuivat aikuissarjan kultaan Jyväskylässä muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen kilpailussa. Seniorisarjassa Ex-Steps "Uunoili" itsensä myös loistavasti pronssille!
Järvenpäässä pidettiin viikonloppuna yksinluistelun kutsukilpailu junioreille, debytanteille ja kärkisilmuille. Mukana oli myös useampia EVT:n junioriluistelijoita. Sini Kokko voitti kilpailun selvästi.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat (EVT) isännöi yksinluistelun kutsukilpailua yhteistyössä Espoon Taitoluisteluklubin (ETK) kanssa Myyrmäessä. Kilpailussa kohtaa 32 ko. seurojen luistelijaa.
Peräti seitsemän seuramme yksinluistelun kilparyhmäläistä suuntasi Itävallan alppimaisemiin hakemaan arvokasta kokemusta kansainvälisiltä kilpajäiltä. EVT:läiset saavuttivat monia hyviä sijoituksia ja Leena Rissanen voitti sarjansa.