Ajankohtaista

Kisakallion urheiluopisto tukee Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden muodostelmajoukkueita ja yksinluistelijoita valmistautumisessa tulevaan kauteen.
Suomen Taitoluisteluliitto on julkaissut kauden 2007-2008 kilpailukalenterin. Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:lle myönnettiin järjestettäväksi muodostelmaluistelun SM -sarjojen kauden avauskilpailu.
Debytanttiluistelijamme Niina Kinnunen on valittu Suomen Taitoluisteluliiton lahjakkaille luistelijoille tarkoitettuun Projektiryhmään.
Seuran kevätjuhlaa vietettiin aurinkoisissa tunnelmissa Myyrmäen jäähallilla tiistaina 05.06.2007. Herkuttelun lomassa suoritettiin menneen kauden parhaiden luistelijoiden ja joukkueiden palkitsemiset.
EVT:n luistelijat, entiset ja nykyiset, ovat hikoilleet paitsi jäällä, myös ylioppilaskirjoitusten parissa ja pääsevät pian painamaan kauan odotetun valkolakin päähänsä.
Seuran kevätjuhla pidetään Myyrmäen jäähallilla tiistaina 05.06.2007. Luvassa herkuttelua, kivaa ohjelmaa ja kauden palkitsemiset.
Welhovuoren Tarinan DVD -tallenteet ovat valmistuneet ja noudettavissa Myyrmäen jäähallilta. Katso noutoajat täältä!
Erilaisia urheilu- ja viihdepelejä pyörittävä Veikkaus on ryhtynyt yhteistyöhön Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden kanssa osana SLU:n Hyvä Seura -projektia.
Kansainvälinen Luisteluliitto (ISU) on julkaissut ensimmäisen versionsa taitoluistelun kauden 2007-2008 kansainvälisistä kilpailuista.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden muodostelmaluistelun aikuisjoukkue Last Steps luisteli kauden parhaan suorituksensa ja voitti hopeaa huippupistein kovatasoisessa ja kansainvälisessä seurassa.