Ajankohtaista

Helsingissä luistellaan yksinluistelun Kärkisilmusarjan alueellinen loppukilpailu, Megafinaali. Seurastamme finaaliin on selviytynyt neljä luistelijaa.
Ice Steps edusti Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita Helsingissä käydyissä muodostelmaluistelun SM -kilpailuissa. Joukkue luisteli mahtavasti SM -hopealle!
Turussa taisteltiin viikonloppuna yksinluistelun SM -noviisien Suomenmestaruudesta. SM -mitaleita olivat tavoittelemassa myös Leena Rissanen ja Riikka Peura.
Noviisien I -lohkon kilpailijat kohtasivat Järvenpäässä sarjan toisessa valintakilpailussa. Mukana EVT:stä oli kaksi luistelijaa.
Pirteä minorijoukkueemme Sunny Steps matkasi muodostelmaluistelun kutsukilpailuun Kokonniemen jäähalliin. Tuloksena jälleen hieno voitto!
Espoossa järjestettiin lauantaina kutsukilpailu noviisi-, minori- ja tulokasjoukkueille. Dream Steps ja Sunny Steps voittivat sarjansa, Little Steps oli kolmas.
Jyväskylän Taitoluisteluseura isännöi Debytanttien II - ja III -lohkojen toista valintakilpailua viime viikonloppuna Jyväskylän kilpajäähallissa.
SM-noviisien Helsingin alueen mestaruuskilpailut, Golla Cup 2007, luisteltiin Pirkkolan jäähallissa perjantaina. Samassa yhteydessä käytiin Kaksoissilmujen 2. aluekilpailu. Molemmissa oli mukana seuramme luistelijoita.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden juniorijoukkue Ice Steps edusti Suomea voitokkaasti Prahassa käydyssä ISU:n suuressa kansainvälisessä kilpailussa. Ice Steps kruunasi loistavan suorituksensa uudella, upealla piste-ennätyksellä.
Tervetuloa kaikenikäiset tytöt ja pojat erittäin suosittuihin luistelukouluihimme Myyrmäen ja Klaukkalan jäähalleihin. Ilmoittautuminen kevään 2007 tunneille on alkanut - toimi heti, sillä paikkoja on rajoitetusti!