Ajankohtaista

Seuramme luistelija Natalie Vilen onnistui upeasti noviisien I -lohkon 1. valintakilpailussa ja lunasti heti paikan sarjan loppukilpailuun.
Minorijoukkueemme Sunny Steps nappasi itselleen syyskauden päätteeksi hopeamitalit kovatasoisessa muodostelmaluistelun kutsukilpailussa.
Seuramme jouluriehaa vietettiin 03.12. Myyrmäen jäähallissa. Rieha oli suunnattu ennenkaikkea pienille luistelukoululaisille.
Last Steps voitti muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen ensimmäisen kilpailun aikuisten sarjan ja Ex-Steps nappasi senioreissa pronssia.
Mikkelissä kilpailtiin viikonloppuna taitoluistelun vuoden 2007 Suomenmestaruuksista. Seuramme kasvatti Jonna Kinnunen oli hienosti 12:s.
EVT järjesti kutsukilpailun muodostelmaluistelun noviiseille ja minoreille 09.12.2006 Myyrmäen II -jäähallissa.
EVT:n ja EVU:n yhdessä ideoima ja organisoima jäädisko kerää jälleen ensi lauantaina satoja lapsia ja nuoria Myyrmäen jäähallille.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden marraskuun lopussa pidetyn sääntömääräisen syyskokouksen päätöksiä.
Dream Steps ja Sunny Steps osallistuivat viikonloppuna käytyihin noviisien 1. valintakilpailuihin ja minoreiden 1. kilpailuihin. Dream Steps oli sarjassaan kolmas ja Sunny Steps voitti omansa.
Suuri joukko EVT:n nuoria yksinluistelijoita suuntasi viikonloppuna Turkuun isoon kutsukilpailuun. Menestystäkin tuli.