Ajankohtaista

Kuopiossa luisteltiin muodostelmaluistelun noviisien ja minoreiden kauden avauskilpailu. EVT:tä kilpailussa edustivat Dream Steps ja Sunny Steps.
Espoossa luisteltiin 19.11. Kärkisilmujen alueellinen kilpailu. Kisaan osallistui kolme EVT:n luistelijaa. Niina Kinnunen sijoittui hienosti viidenneksi.
Järvenpään Taitoluistelijat ry järjesti kutsukilpailut debytanteille ja noviiseille 12.11.2005. Mukana oli useita EVT:n luistelijoita.
Espoon Taitoluisteluklubi ry järjesti Espoossa kaksoissilmujen ensimmäisen valintakilpailun 10.11.2005. Kilpailuun osallistui viisi EVT:n edustajaa.
Yksinluistelun SM-tason toinen valintakilpailu luisteltiin Mikkelissä. Mukana kilpailussa oli kaksi EVT:n luistelijaa.
Espoossa luisteltiin muodostelman SM-tason kauden ensimmäinen valintakilpailu. Lyhytohjelman jälkeen EVT:n SM-juniorijoukkue Ice Steps oli kolmennella sijalla ja lopputuloksissa joukkue oli viides.
KooVee järjesti Tampereella yksinluistelun kutsukilpailut 29.10.2005. EVT:lle tuli kisoista kaksi voittoa ja monta hyvää sijoitusta.
Seuramme muodostelmajoukkue Ice Steps valmentajineen on mukana urheilijan psyykkistä valmentautumista käsittelevässä ohjelmassa.
Uusi kilpailukausi on alkanut ja ensimmäiset yksinluistelun kutsukilpailut sekä SM-valintakilpailut on jo pidetty. Kauden mittaan on kilpailuja luvassa myös Vantaalle.
EVT:n junioriluistelija Hanna Honkonen voitti Porissa luistellun junioreiden 1. valintakilpailun.