Ajankohtaista

Seuramme muodostelmajoukkueiden ensi-iltaa vietetään 24.10.2005 Myyrmäen jäähallilla.
EVT:n SM-noviisi Sini Kokko sijoittui komeasti viidenneksi 16.10.2005 Kouvolassa pidetyissä kutsukilpailuissa. Debytanteissa Leena Rissanen oli seitsemäs.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 03.10.2005 Kilterin koululla Vantaalla.
Syyskuisena maanantaiaamuna Klaukkalan jäähallille kokoontui EVT:n kilpaluistelijoita ja heidän vanhempiaan uuden Kummeli -elokuvan ”Kummelin Jackpot” kuvauksiin.
SM-senioreiden ja SM-junioreiden 1. valintakilpailu luisteltiin 24.-25. syyskuuta Helsingin Pirkkolassa. EVT:n Jonna Kinnunen oli junioreiden kilpailussa neljästoista.
EVT:n SM-juniori Jonna Kinnunen sijoittui kahdeksanneksi kauden avauskilpailussaan Tuusulassa. Mari Aulio oli samassa sarjassa kahdeksastoista.
Konstantin Karin on aloittanut EVT:n kilpajoukkueiden balettiopettajana. Toivotamme Konstantinin tervetulleeksi seuraamme!
Nyt myös odotetut muodostelmaluistelun lohkojaot ovat selvineet. EVT:n noviisi- ja minorijoukkueet ovat II-lohkossa.
Tenavilla ja Pirueteilla ei ole jäätä ensi sunnuntaina 11.09.2005 jäähallissa pelattavasta kiekkoturnauksesta johtuen. Jäätuntien tilalla pidämme oheisharjoitukset Myyrmäen Urheilutalolla.
Yksinluistelun lohkojaot kilpailukaudelle 2005-2006 ovat ilmestyneet - katso oma lohkosi täältä!