Ajankohtaista

Taistelu maanosamme ykkösluistelijan paikasta alkaa pian! Euroopan huiput kohtaavat Helsingin Hartwall Areenalla järjestettävissä Euroopan mestaruuskilpailuissa tammikuun lopulla.
Keskeinen muutos säännöstössä on aiempaa laajempi harkintavalta päätettäessä dopingrikkomuksista määrättävistä seuraamuksista. Uusi säännöstö tuli voimaan vuoden alusta.
Ilmoittautuminen kevätkauden 2009 luistelukouluryhmiin on alkanut. Toimithan nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!
Katso täältä luistelukouluryhmien kevätkauden aloituksesta sekä syyskauden korvausjäistä.
Kilpailukutsut lähetettiin seuroihin joulukuun alussa. Kilpailu käydään 14.02.2009.
STLL järjestää uudentyyppisen MiniChallenge -leirin yksinluistelun silmu-, debytantti- ja noviisiluistelijoille ensi maaliskuussa. Ilmoittaudu pian mukaan, paikkoja on rajoitetusti!
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry toivottaa Menestyksellistä ja Räiskyvää Uutta Vuotta 2009 kaikille luistelijoille ja heidän perheilleen, seuran yhteistyökumppaneille sekä valmentajille ja toimihenkilöille.
NuoriSuomi on myöntänyt Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:lle seuratoiminnan kehittämistukea sinettiseurahanketta varten.
Seuramme perinteistä Jouluriehaa vietetään jälleen 18.12.2008 Myyrmäen jäähallilla. Tervetuloa seuraamaan luisteluesityksiä ja nauttimaan joulun tunnelmasta koko perheen voimin!
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry toivottaa Lämmintä ja Rauhaisaa Joulua kaikille luistelijoille ja heidän perheilleen, seuran yhteistyökumppaneille sekä valmentajille ja toimihenkilöille. Levätkää, rentoutukaa ja herkutelkaa!