Anni Skogberg valittu STLL:n nuorten maajoukkueeseen!

12.5.2015

Anni Skogberg
Anni Skogberg

EVT:n SM-noviisiluistelija Anni Skogberg on valittu Suomen Taitoluisteluliiton nuorten maajoukkueeseen kausille 2015-17.

Lämpimät onnittelut upeasta saavutuksesta Annille ja koko EVT:n yksinluistelulle!

 

STLL:n alle 15 vuotiaiden nuorten valmennusryhmät NMT ja Talent-ryhmä antavat luistelijoille erinomaista harjoitteluvetoapua ikäkausihuippujen kiritysseurassa. Ryhmät leirelevät pääsääntöisesti Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 4-6 kertaa kauden aikana.

Valmennusryhmien toiminnan suunnittelusta vastaa Suomen Taitoluisteluliiton valmennuspäällikkö ja valmennuksesta Nuorten Olympiavalmentaja.

Luisteluvalmentautumisen lisäksi leiriohjelma sisältää harjoittelun tukitoimipalveluja mm. psyykkinen valmennus, fyysinen testaus, ravitsemusneuvonta, tanssi, kehonhuolto ja ilmaisutaito.

Kauden aloitusleireillä ( NMJ 30.8-1.9.15, Talent 3-5.9.2015) urheilijat ja valmentajat saavat kilpailusimultaatiossa palautetta luistelijan tulevan kauden kilpailuohjelmista huipputuomareilta ja teknisiltä.

Valmennusryhmien leirit toimivat myös valmentajien täydennyskoulutustilaisuuksina ja ovat näin hyödyllinen ja tärkeä osa myös valmentajien ammattitaidon kehittymisessä.

STLL Talent ryhmässä jatkaa kaudella 2015-16 viime keväänä ryhmään valittu debytanttiluistelija Henni Lohikoski.

 

Harjoitteluiloa ja intoa myös kaikille seurakavereille!