EVT hakee muodostelmaluisteluvalmentajia

5.1.2016

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat on noin 500 luistelijan elinvoimainen ja kehittyvä taitoluisteluseura, jossa voi harrastaa ja kilpailla taitotasonsa mukaisesti niin yksin- kuin muodostelmaluistelussakin. Kilpailevia joukkueita seurassa on yhdeksän tulokkaista SM-junioreihin.  

Haemme nyt päätoimista valmentajaa äitiysloman sijaiseksi ja tuntivalmentajaa.

Päätoimisena valmentajana toimit tiiviissä yhteistyössä muodostelmaluistelun päävalmentajan, seurajohdon ja tuntivalmentajien kanssa. Toimenkuva on monipuolinen ja tarjoaa mahdollisuuden työskennellä eri-ikäisten luistelijoiden kanssa. Työajat ovat vaihtelevat ja painottuvat iltaan ja viikonloppuun.

Odotamme sinulta sitoutunutta, positiivista ja innostunutta työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Pätevyysvaatimuksena vähintään 1. tason valmentajakoulutus. Arvostamme korkeampaa koulutusta ja kokemusta SM-tason valmennuksesta. Tehtävän vastaanottamisesta sovitaan erikseen.

 

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 5.2.2016 mennessä sähköpostitse toiminnanjohtaja Sanna Vuoriselle, evt.sannavuorinen@gmail.com. Sanna vastaa mielellään lisäkysymyksiin tehtävistä numerossa 050 596 2880.

 

Lisätietoa seurasta löydät kotisivuilta http://evt.sporttisaitti.com/