Vantaa Synchro

5.4.2016

EVT:n ja TTK:n hallitus sekä muodostelmaluisteluvalmentajat tapasivat Myyrmäessä to 31.3.2016.
EVT:n ja TTK:n hallitus sekä muodostelmaluisteluvalmentajat tapasivat Myyrmäessä to 31.3.2016.

Yhdessä olemme enemmän!

EVT:n ja TTK:n hallitukset ovat sopineet yhteisistä tavoitteista ja konkreettisista toimenpiteistä vantaalaisen taitoluistelun kehittämisessä lähivuosina. Yhteistyö tulee koskemaan sekä yksin- että muodostelmaluistelun valmennusta.

 

Muodostelmaluistelun puolella seurat ovat asettaneet tavoitteeksi yhteisen vantaalaisen SM-Seniorijoukkueen kaudelle 2019-2020. Matka kohti seniorijoukkuetta aloitetaan ystävyysjoukkuetoiminnalla seurojen SM-Noviisi sekä SM-Juniori joukkueiden välillä. Ystävyysjoukkuetoiminta tulee sisältämään yhteisiä harjoituksia ja valmennusta. Toiminta aloitetaan toukokuussa. Seurojen valmentajat tulevat tiiminä suunnittelemaan kuluvan kauden aikana, ystävyysjoukkuetoiminnan kokemusten pohjalta, jatkon yhteistyölle seuraavina kausina. 

 

Yksinluisteluvalmennuksessa yhteistyö aloitetaan jo kesäkuussa seurojen yhteisellä kesäleirillä Myyrmäessä. Kesäleiri tullaan järjestämään viikolla 23. Tulevalla kaudella yhteistyö tullaan laajentamaan nuorempien luistelijoiden kuukausikilpailuihin. EVT:n ja TTK:n kuukausikilpailut tullaan yhdistämään, ja ne tullaan järjestämään vuorotellen Tikkurilassa ja Myyrmäessä.