Kumppanikisa 3.7.-31.8.2017

29.6.2017Nauttimalla Vantaan parhaan ravintolan antimista keräämme rahaa seurallemme ja kisaamme samalla muiden paikallisten kumppaniseurojen kanssa kesäkisan voitosta!

Wanda´s Kitchen & Lounge tuo kumppanit myös ruokalistalleen

Myyrmäkeläinen Wanda´s Kitchen & Lounge jatkaa valitulla linjallaan. Vantaan Sanomien äänestyksen ylivoimainen voittaja Vuoden ruokaravintolakategoriassa Wanda´s Kitchen & Lounge tuo uudet menut ruokalistalleen, jossa pääosassa ovat Länsi-Vantaalaiset urheiluseurat. Länsi-Vantaalaiset urheiluseurat ovat itse rakentaneet omat menut, jotka ovat joka päivä myynnissä kaikille asiakkailleen.

”Oli hienoa nähdä, miten innoissaan kumppaniseuramme olivat tästä, jokaisesta menusta tilitämme lyhentämättömänä 2€ per tilattu menu seuralle. Emme vain puhu paikallisuudesta tai länsi-vantaalaisesta ruokakulttuurista vaan haluamme vahvasti olla aktiivinen tekijä tällä saralla. Mielestämme seuratyö saa liian vähän kiitosta ja näkyvyyttä suomalaisessa katukuvassa.”, kommentoi Wanda´s Kitchen & Loungen toinen ravintoloitsija ja markkinoinnista vastaava Tomi Puikkonen.

Wandan kumppaniseuroihin kuuluu lähes kaikki suurimmat urheiluseuratoimijat Länsi-Vantaalla.

Yhteiskuntavastuullista syömistä

Wanda´s Kitchen & Lounge lahjoittaa siis jokaisesta myydystä menusta 2€ kyseiselle yhteistyökumppaniseuralle. ” Meille aidot paikalliset kumppanit ovat kunnia-asia. Listalta on valittu takuuvarmat suosikit niin alku-, pää- kuin jälkiruoistakin,” lisää Puikkonen. Menuiden hinnat ovat 26 – 33€ hintaisia. 

"On hienoa saada ravintolaan seuran oma menu ja olla Wandan kumppanina viemässä urheilun, hyvinvoinnin, yhteisöllisyyden ja erityisesti yhteistyön ilosanomaa eteenpäin. Oma menu on arvostava ele Wandalta urheiluseurojen hyväksi", kommentoi Etelä-Vantaan taitoluistelijoiden toiminnanjohtaja Sanna Vuorinen

”Wandan aktiivinen ote yhteistyökumppanina on nykypäivää ja on hienoa, että yhteistyökumppani tuo meitä seuroja myös esiin omassa toiminnassaan ja näin näymme ​muuallakin kuin urheiluhalleissa. Sydämeltään aito vantaalainen yhteistyö maistuu varmasti näissä menu-vaihtoehdoissa, lisää VJS:n toiminnanjohtaja Veli-Matti Yli-Rinne”

 

Kumppanikisa 3.7 – 31.8.2017

Minkä seuran kumppanimenu on suosituin?

Palkinto:

Sen seuran menuita, joita myydään eniten ja toiseksi eniten kilpailun aikana 3.7 – 31.8.2018 palkitaan seuraavalla tavalla:

Kilpailun aikana myydyt kaikki seuramenut keräävät 2 euroa per myyty menu yhteiseen pottiin. Voittopotti jaetaan kahden parhaan kesken osuudella 65% / 35%. Potin voittosumma muunnetaan Wandasin lahjakortiksi, jota voi käyttää esim. tilaisuuteen meillä tai johonkin muualle, minne voimme toimittaa teille ruoat.

Kaikki kilpailunaikana myydyt menut tuottavat jokaiselle seuralle normaalisti 2€/myyty menu vielä lisäksi.

 

EVT menu 30,- 
Wanda ́s Skagen L, M
Pasta Prosciutto L
Crème brûlée G

Tämä täyteläinen kokonaisuus sopii hyvin isoonkin nälkään ja aurinkoisen päivän tuomaan suolaisen nälkään.

Alkuun täyteläistä skagenia sopiva määrä pääruokaa odotellessa. Pääruokana toimii pasta tankkauksena kesätreeneihin ja kaiken kruunaa taivaallisen herkullinen Créme brûlée.

Ja sitten vaan syömään massut pullolleen!