Etelä-Vantaan Taitoluistelijat EVT ry hakee MUODOSTELMALUISTELUN PÄÄVALMENTAJAA

29.12.2017

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat on pian 40-vuotias reilun 500 luistelijan menestyvä ja kehittyvä taitoluisteluseura, jossa voi harrastaa ja kilpailla taitotasonsa mukaisesti niin yksin- kuin muodostelmaluistelussakin. Kilpailevia joukkueita seurassa on kahdeksan tulokkaista SM-junioreihin.  

 

Valmennuksessamme tapahtuu iloisia elämänmuutoksia, joten haemme nyt erityisen hyvää ja topakkaa tyyppiä toimimaan Muodostelmaluistelun Päävalmentajana. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

 

Päävalmentajana toimit valmentajatiimisi innostavana vetäjänä ja jaat arjen ajatuksia tiiviisti toiminnanjohtajan kanssa milloin hallilla milloin kantakahvilassa tai vaikkapa lenkkipolulla. Tärkeimmät työvälineesi ovat luistinten ohella positiivinen ja avoin mieli sekä kaunis hymy ja tippaleipäaivot, joista riittää oivalluksia päivään jos toiseenkin. Tervehdit vastaantulevia ja olet tavoitettavissa seuran tarjoamien yhteydenpitovälineiden kautta. Teet töitä mielelläsi myös iltaisin ja viikonloppuisin tietäen, että aherruksesi palkitaan. Näet metsän puilta ja olet valmis menemään vaikka läpi harmaan kiven saavuttaaksesi seurajohdon kanssa yhdessä luodut tavoitteet.

 

Olet vähintään 1. tason valmentajakoulutuksen käynyt ja sinulla on laaja-alaista kokemusta ja näyttöä muodostelmaluistelun valmennuksesta. Korkeampi koulutus ja kokemus SM-tason valmennuksesta ovat eduksesi. Työn aloittamisesta sovitaan joustavasti erikseen.

 

Jos olet etsimämme henkilö, sinua odottaa rento ja nuorekas työympäristö sekä mukavat työkaverit. Lupaamme yllättää sinut monin tavoin.

 

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 19.1.2018 mennessä sähköpostitse toiminnanjohtaja Sanna Vuoriselle, evt.sannavuorinen@gmail.com. Voit kysyä lisää tehtävästä Sannalta numerossa 050 596 2880.

 

Lisätietoa seurasta löydät kotisivuilta http://evt.sporttisaitti.com/