SM-Noviisi Jenni Johansson SM2018 24.-25.4. Tampere

26.3.2018


Jennin pronssihymy Skate Malmössä
Jennin pronssihymy Skate Malmössä
TSEMIIIIII! T5,T6-ryhmän joukkotsempit Jennille!
TSEMIIIIII! T5,T6-ryhmän joukkotsempit Jennille!

Jenni Johansson onnistui jälleen!

                                                                Sirkka Kaipio

Kevätkausi on ollut Jennillä kilpailullisesti kunnianhimoinen. Kahtena edellisenä viikonloppuna oli niin ikää kilpailut, Skate Malmö ja sen jälkeen Riihimäellä kisattu Easter Skate. Malmössä tuli mahtava onnistuminen ja Jennin suoritus palkittiin ensin lyhytohjelman voitolla ja lopputuloksena oli pronssinen mitali kotiintuomisina. Easter Skate olikin sitten vain välietappi valmistautumisessa tähän tärkeään koitokseen, jossa luistelijoiden taso on äärimmäisen kova. Lähes jokainen luistelija teki vaaditun kaksoisaxelin ja kärjessä nähtiin kolmoishyppyjen kavalkadi.


Kolmen kisaviikonlopun putki alkoi näkyä edeltävän viikon harjoituksissa. Olikin suoranainen ihme että Jenni teki molempina kisapäivinä hienot ohjelmat. Lyhytohjelmassakaksois-Axel onnistui yhdelle jalalle alastulossa sekä ilman kaatumista. Harmittava horjahdus viimeisessä yhdistelmäpiruetissa verotti elementin tasoa ja laatua ja siitä koitunut pistemenetys pudotti sijoitusta 10:n joukosta. Jenni oli 23 luistelijan joukossa 13:sta lyhytohjelman jälkeen.
Vapaaohjelmassa Jenni teki aivan kaiken osaamansa. Osuus rankattiin 12:sta parhaaksi ja lopputulos säilyi lyhkärin jälkeisessä asetelmassa, Jenni oli 13:sta myös lopputuloksissa.
Kilpailun päätyttyä Jenni tunnusti että jalat olivat kyllä tosi jumissa tiukan periodin jäljiltä. Sen vuoksi olikin erityisen ilahduttavaa että upeat suoritukset tulivat hienolla keskittymisellä ja valtavalla tahdolla. On upeaa kun tehty työ palkitaan vaikka väsymys painaakin.


Seuraavaksi EVT:n luistelijat nähdään iki-ihanassa EVT:n kevätnäytöksessä! Upeita ohjelmanumeroita kannattaa tulla ihastelemaan sankoin joukoin. Mukana kaikki EVT:n huiput, menestyneet nuoret yksinluistelijat sekä upeat joukkueet!

 

-----------------------------------

25.3.

Tuloksia:

1.Fanny Lindfors EsJT 104,15

2.Olivia Lisko TapTL 98,03

3.Mai Helske ETK 96,48

13. Jenni Johansson EVT 84,87

------------------------

22.3.

SM-Noviisi Jenni Johanssoilla on ollut hieno kausi, kilpailukausi jonka viimeistelee tulevan viikonlopun SM-loppukilpailu. Finaalipaikan saavuttaminen Suomen 24 parhaan joukkoon onnistui Jenniltä viime vuoden tapaan nyt jo toista kertaa. Viimeaikaisesta hyvänä jatkuvasta kilpailukunnosta saatiin edelleen näyttöä kaksi viikkoa sitten kun hän sijoittui Skate Malmön Advanced Novice -sarjassa kolmanneksi. Upeaa Jenni!

 

SM-Noviisien SM2018 ja Hopeafinaalit luistellaan Tapparan Taitoluistelijoiden järjestämänä Tesoman jäähallissa.

 

Mahtitsemppitoivotukset Jennille Tampereelle!

 

SM2018 tulossivut:

http://www.figureskatingresults.fi/results/1718/YLSMNOVSMHF/index.htm

SM-Noviisit SM2018 kilpailun sivut:

http://taitoluistelu.tappara.fi/taitoluistelu/kilpailut/smnoviisit2018.html

STLL-sivut:

https://www.stll.fi/ajankohtaista/tapahtumakalenteri/?t[]=8&t[]=9&t[]=10&start=&end