Heli Backman EVT:n toiminnajohtajaksi

22.2.2019

Heli Backman
Heli Backman

Helillä on vankka kokemus projektien ja tapahtumien järjestämisestä ja hän on hankkinut seurakokemuksensa lasten jalkapallon parista. Heli on innostava ja kannustava tiimipelaaja, joka asiakaspalveluhenkisenä ja energisenä saa varmasti paljon aikaan. Heli aloittaa maanantaina 25.2.

1.3.

UUSI TOIMINNANJOHTAJA ESITTÄYTYY


Hei, nimeni on Heli Backman. Olen hyvä organisoimaan ja aikatauluttamaan asioita. Minulla on iloinen ja reipas ote tarttua työtehtäviin. Tykkään, että pitää olla tasapuolinen kaikkia kohtaan. Sen minkä lupaan, sen myös teen.


Asun perheeni kanssa Helsingissä. Lapseni 10-v ja 13-v harrastavat jalkapalloa ja olen toiminut reilut kolme vuotta aktiivisesti vapaaehtoistyöntekijänä jalkapalloseurassa. Sitä kautta urheiluseuratoiminta alkoi kiinnostaa yhä enemmän ja toiminta lasten ja nuorten hyväksi.


Ja tässä sitä ollaan, aloitin maanantaina 25.2. toiminnanjohtajana. Ihan huippu juttu! Uskon, että seuralle on hyötyä monipuolisesta työkokemuksestani. Olen työskennellyt viimeiset 18 vuotta myynti-, markkinointi- ja johdon assistenttina. Jatkan työskentelyä kauniiden asioiden äärellä: ensin oli upea ja tapahtumarikas Stockmannin, sitten kauniit Marimekon showroom`t ja viimeksi EMMA museon vaikuttavat taidenäyttelyt ja nyt upeat luisteluesitykset ja -asut. Ei siis yhtään hullumpaa, tykkään! Joskus pitää olla rohkea ja mennä jopa epämukavuusalueelle, niin sitä kehittyy ja huomaa paremmin omat vahvuudet sekä unelmat. Näin kävi minulle, unelmasta tuli totta vahvuuksien avulla.


Seurassa tuntuu olevan hyvä fiilis ja moni asia on kehittynyt vuosien aikana. Sillä tiellä on hyvä jatkaa. Kiitos, että saan tulla osaksi tätä huippu seuraa.
Tulen moikkaamaan kaikkia harjoitteluryhmiä, minulle saa soittaa ja laittaa viestiä sekä kutsua vaikka joukkueen tapaamisiin. Olisihan se ihanaa, että joku seuran pikkutaitureista opettaisi minulle jonkin kuvionkin jäällä.


Nähdään hallilla!
Heli Backman / 050 3103292 / toiminnanjohtaja.evt@gmail.com